Gica HagiHoratiu MoldovanRapid

Horațiu Moldovan își asumă vina după înfrângerea din Farul – Rapid: „Nu pierdeam dacă nu făceam eu această gafă!”

Horațiu Moldovan, portarul în vârstă de 25 de ani de la Rapid București, și-a asumat vina înfrângerii cu Farul Constanța.

„Da, a fost o atmosferă frumoasă. Ne pare rău că suporterii noștri nu au avut acces, nu am înțeles acest lucru. E cam puțin 250 de bilete să dai la o asemenea galerie. Nu cred că meritam să pierdem această partidă. Am făcut eu o greșeală foarte mare, mi-o asum. Nu îmi caut alibiuri și scuze. A fost o gafă mare a mea. Îmi pare rău că am făcut-o în acest meci, cred că era important să câștigăm și cred că nu pierdeam dacă nu făceam eu această gafă.

Cred că au o echipă bună cei de la Farul, au jucători cu calitate în față. Și acest copil, Mazilu… Vreau să îl felicit, O să mai auzim de el. Domnul Hagi are un har în acest sens. Ne bucurăm și ne întâlnim din nou în play-off. Vor fi meciuri tari în care toate echipele o să își dorească să câștige. De ce să nu sperăm? Cu două victorii ajungi pe primul loc, iar cu două înfrângeri, pe locul 6”, a spus Horațiu Moldovan, la flash-interviul de după meci.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Capu sus, ne-ai scos din multe căcaturi! Ești cel mai bun, Horațiu Moldovan!!!!

  2. Horatiule, ai ramas dator dar ai sansa sa-ti iei revansa, daca nu vei lua gol in cele 2 meciuri pe care le avem cu ei in play-off. Iti doresc sa fii in mare forma pana la finalul campionatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.