Cristian SapunaruRapidVictor Angelescu

Lui Cristi Sapunaru ii expira contractul! Victor Angelescu a anuntat decizia luata de comun acord

Cristi Săpunaru, căpitanul formației Rapid București, a ajuns al 38 de ani și a luat o decizie în ceea ce privește viitorul său împreună cu oficialii din Giulești.

Contractul fundașului central care a jucat pe parcursul carierei și pentru FC Porto se va încheia la finalul sezonului 2022 – 2023, însă Cristi Săpunaru și oficialii echipei din Giulești au decis ca înțelegerea să fie prelungită pentru încă un an.

„Săpunaru va mai avea contract încă un an. Am avut discuții cu el. Suntem înțeleși. Vorbim de Cristi Săpunaru, nu e ca și cum ar putea juca la altă echipă. O să oficializăm, doar că am fost foarte prinși în lupta pentru play-off. E unul dintre lucrurile de care ne vom ocupa acum”, a spus Victor Angelescu, la Fotbal Club.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Sapun este peste altii mai tineri ca el. A mai gresit, dar parerea mea este ca ne-a ajutat, are mai multe plusuri decat minusuri.
  Plus ca tine bine vestiarul.

  Dar de mutu nu ziceti nimic ?
  In loc sa scapam de el…., gata i s-a prelungit contractul….angelescu e super-multumit de el.

  Asa ca fratilor…cu mutu inainte…si cu acelasi joc chinuit, fara nicio schema, tactica, sau altceva…

  Iar azi ne-au depasit si prazarii….si am cazut pe locului 5.

 2. Cati ani ai Bundeo? Bine ar fi daca ai arata tot atat de bosorog la aproape 40 de ani…

 3. Boșorogul și-a făcut datoria. Mai ține un an, dar chestia e că dacă rămâne în lot trebuie să fie titular și nu știu când îi mai vine rândul lui Ignat, care ar trebui neapărat să joace din vară.

 4. PAREREA MEA ,E BINE SA SE RETRSGA DAR SE STIE CA INCA SUNT BANI, AR VREA SA MAI PAPE MII DE EURO! DA O NAIBA DE CUPE EUROPENE,SE VB LA GARGARA CA SA PRINDA BINE LA PUBLIC ,SI NOI NU SINTEM BUNI,POATE DE LIGA A 3 A! ACOLO DA!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.