Gica HagiSuperliga

KARMA INCREDIBILA! Hagi simte pe pielea lui ce au simtit rapidistii la meciul Farul-Rapid

Ianis Hagi a fost lasat in afara lotului nationalei Romaniei de catre selectionerul Edi Iordanescu.

Tu, Gica Hagi ai luat-o razna. E normal. E fi-tu.

Dar dupa ce tu ai lasat afara, la portile stadionului suporterii Rapidului, spunand ca: „Farul a procedat cum trebuie”, da-ne putin voie majestatea ta, sa ne bucuram ca exista KARMA.

Sa ne bucuram ca e si fi-tu lasat pe dinafara la fel cum ne-ai lasat si tu pe noi!

Te-asteptam pe Giulesti!

Cu deosebit respect.

PS: Iata declaratiile „Regelui”:

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Lui Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu.

Acum Ianis e sănătos, joacă puțin pentru că nici nu poate juca mai mult. Eu am văzut, sau toată România a văzut, adevărul e că n-a fost convocat nici măcar pe lista preliminară.

Eu, ca fost jucător, ca om de fotbal, vin și spun: Ianis nu e important pentru selecționer. Dacă era important, cu siguranță era cel puțin pe lista stranierilor. Când i se comunică jucătorului direct că e foarte important, mă întreb de ce oare lipsește la prima acțiune.

Simplu, îmi dau seama că nu e important pentru selecționer. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară! Asta înseamnă că nu contează pentru echipa națională. E o realitate, nu e important pentru echipa națională”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport Special.

 

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. DUMNEZEU, soarta, karma, ma rog, poate vechiul nostru proverb: CE ȚIE NU-TI PLACE ALTUIA NU FACE, (NE) F A C E D R E P T A T E !!! Așa-i cu „valorile”, se simt îndreptățite sa aibă parte de favoruri!…vezi cristina neagu care înjură ca un birjar!… Nu d.Hagi,Ianis-pe care chiar îl simpatizez și-l consider om de bază la Națională NU merita acum selecționat! Doar pt.că se numește Hagi?! Nu, mai ales acum, avem nevoie de CEI MAI IN FIRMA JUCATORI! La vară, poate, cu toate că, personal nu cred ca va reveni cel puțin la forma de acum 1 an! Referitor, la bătaia de joc la care Galeria a fost supusă, nu pot spune decât: MITOCANI, JEGOSI, FRUSTRAȚI!!! gica pop.caracter ZEROOOO!!!, iar tibi curt, care a mâncat o pâine ALBĂ la RAPID un sclav autodidact! Sper ca la meciul din Giulesti, toți care poartă însemnele farul sa aibă o primire MEMORABILĂ !!!

  2. Ianis Hagi merita sau nu merita.. o stabileste antrenorul. Dar Gica Hagi merita intr-adevar o suparare. Dupa ce spune cu seninatate ca a fost cerere asa mare incat din 4000 locuri nu a putut „rupe” 500 pentru oaspeti, iar Jandarmeria (probabil cea din Constanta, sigur admiratoare neconditioanta a numelui Hagi) impune cine-stie-ce zona despartitoare intre suproteri (de ce nu jumatate de tribuna?-pe ce criterii?) avea nevoie sa i se reaminrteasca ca nu toata lumea este admiratoare neconditionata a numelui Hagi.

  3. Cariera lui Ianis a fost compromisă de accidentare, probabil iremediabil, așa cum s-a întâmplat și cu alții, de pildă cu Ilie Balaci. Dar asta a fost acum un an.

  4. @octavian: nu! Sa nu ne bucurăm. Ci să luam aminte și să nu se mai întâmple ca suporterii Rapidului și nici Ianis Hagi sa fie lăsați pe dinafară! Asta trebuie sa înțelegi!

  5. Asa e Gica. Ianis deocamdata nu merita convocat in lotul national. El mai intai trebuie sa se remarce iarasi la echipa de club. Nu trebuie convocat doar pentru ca-l cheama Hagi.
    Aluzie la karma mi se pare trasa de par. Sa inteleg ca ar trebui sa ne bucuram ca Ianis Hagi nu este nici macar la forma pe care o avea inainte de accidentare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.