Rapid

In cât timp se va bate Rapid de la egal la egal cu forțele Europei? Dan Șucu a dezvăluit planul conducerii

Periodic, Dan Sucu si-a propus sa comunice cu fanii Rapidului prin intermediul RAPID TV, iar astazi am avut parte de un prim episod de Q&A.

Patronul Rapidului a afirmat că plănuiește ca RAPID să ajungă o echipă de top in Europa in maxim 5 ani de zile:

„Planul este ca in 5 ani de zile sa ajungem o echipă de top a Europei. Vom crește de la an la an nivelul investițiilor și ne vom atinge scopul final. Sunt un om al investițiilor pe termen lung și consider că trebuie să ai claritate când îți dorești ceva pentru a  știi cum să te organizezi. Pentru că fără organizare nicio sumă de bani nu e suficientă! Echipa actuală poate gestiona un buget de 10 milioane de euro, dar nu poate mai mult. Nici 20 și în niciun caz nici 30 de milioane. Vom aduce oameni capabili sa realizăm ce ne-am propus!”

Întrebat dacă își propune să îi coopteze in acționariat pe patronii EMAG și DEDEMAN, Dan Șucu a răspuns următoarele:

„Iulian Stanciu de la EMAG e ploieștean, iar dacă ar fi sa intre in fotbal s-ar implica la Petrolul, iar frații Pavăl, daca ar lua decizia de a investi, ar face-o independent. Deci mă gândesc la ei mai mult ca și potențiali competitori, nu ca și colaboratori.”

Totodată, intrebat fiind daca Rapidul intentioneaza sa colaboreze cu o echipa puternica din Europa, patronul Rapidului a raspuns:

  • Ideea de consolidare, de a avea uniuni de cluburi este extrem de actuala. Este actuala si in afaceri in care societati puternice din tari extrem de dezvoltate sunt centrale de achizitii pentru societati mai putin puternice aflate in tari in curs de dezvoltare. E o logica de business cat se poate de actuala si nu avem cum sa nu fim interesati de aceasta logica. Da! Ne intereseaza o colaborare cu un club puternic din Europa! Ne intereseaza foarte mult si cautam sa gasim o solutie in acest sens.

De asemenea, Dan Sucu a raspuns ferm la una dintre intrebarile referitoare la performanta si a exclus vehement posibilitatea ca RAPIDUL sa nu progreseze. Mai mult decat atat, co-actionarul Rapidului a facut o promisiune extraordinara! Dar sa-l ascultam pe patronul RAPIDULUI:

  • Este exclus ca RAPIDUL sa nu progreseze. Uitati-va putin la ce s-a intamplat in ultimii ani si veti vedea ca RAPID a facut cel mai RAPID progres din fotbalul romanesc! RAPIDUL PROGRESEAZA RAPID si incepand cu anul urmator ne vom lupta pentru titlu in permanenta. Anul urmator investim 10 milioane de euro. Este total inacceptabil sa nu luptam pentru titlul de CAMPIOANA.

Dan Sucu a lamurit si zvonurile privind intrarea sa in politica:

  • In politica trebuie sa inveti sa promiti, in afaceri trebuie sa inveti sa-ti tii promisiunile pe care le faci. Nu ma pricep sa fac promisiuni politice asa ca voi ramane in afaceri si nu ma voi implica in politica.

INTREAGA EMISIUNE POATE FI URMARITA MAI JOS

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Frumos elan, nea Șucule! Îmi amintește de doctorul Mureșan de la KVSC anunțând de mult că plănuia să joace în 5 ani finala UCL 😄
    Să fii cu adevărat o forță în Europa costă sute de milioane de euro. Sunt doar vreo 6-7 campionate în care se pot strânge asemenea resurse.
    Sigur, mai e Conference League, divizia a 3-a europeană. O semifinală ar fi un mare succes, dar nu pentru o “forță“ adevărată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.