Rapid

Dan Sucu acuză: „Am inceput deja lupta cu inegalitatea! E o anormalitate!”

Dan Șucu, finanțatorul majoritar al Rapidului, a susținut la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” că nu este de acord ca o echipă privată, așa cum este cea pe care o finanțează, să lupte de la egal la egal într-o competiție, cu o formație care primește bani de la stat, de la comunitatea locală, scrie gsp.ro.

– Domnule Șucu, vi se pare corect ca Rapidul să lupte cu echipe care primesc bani de la stat?
– Eu plătesc impozite la Pitești, Iași, Cluj, Brașov… Cu banii mei să susțin echipa locală?

– Deci nu sunteți de acord?
– Am scos în evidență această anormalitate. Am început deja această luptă cu inegalitatea. Spre deosebire de celelalte cluburi, Rapid are o bază uriașă de fani care sunt dispuși să ajute și care vor să ajute și care au o fidelitate față de brand neexistentă în alte domenii.

– Alte n-au…
– Am mai spus-o: de exemplu, în domeniile noastre de afaceri, o fidelitate de brand cum o are necondiționat Rapid ar fi pentru noi un vis! Eu dacă dezamăgesc un client l-am pierdut. Nu mai vine! În schimb, la Rapid, de atât de multe ori săracii oameni au fost dezamăgiți, dar i-au rămas în continuare fani Rapidului.

– Deci Rapid, în momentul ăsta, nu primește niciun ban de la statul român.
– Nu numai că nu primim vreun ban de la stat, ci noi plătim tot ce înseamnă închirierea de stadion și toate costurile respective! Plătim toate taxele către stat, toate impozitele, TVA-urile și așa mai departe. Total impozitare de care discutăm ne costă în jur de un milion de euro. Alte cluburi primesc banii ăștia prin subvenții diferite, iar noi îi plătim către ANAF și către celelalte instituții, taxe locale și așa mai departe.

Related Articles

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Al Bundea
Al Bundea
6 days ago

Pandarule, te bag în rectul mă-ti. Marș în căcătoarea din care ai ieșit și nu mai croncăni.

Pandaru
Pandaru
7 days ago

Al Bundes,Tudorache ii dadea bani si bijuterii lu’ ma-ta probabil ,sa nu te recunoasca ,rapidul nu a luat niciodata bani de la el ,asa ca mars potaie😃😄😀

Al Bundea
Al Bundea
7 days ago

Păi dacă l-ați mătrășit pe Tudorache sigur că nu primiți nimic de la stat. Vă strica un milion, acolo, pe an de la sectorul 1?
Să vă dea acum nebuna aia, cum îi zice, că tot cotcodăcea ea că o să recupereze ProRapid 😄 (Ați mai auzit-o de atunci?)

Back to top button
3
0
Tu ce părere ai? Lasă un comentariu și hai sa vorbimx
()
x