RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu despre disputa dintre FCSB si CSA: „Pentru mine ei sunt Steaua”

Întrebat pe cine consideră adevărata continuatoare a clubului înființat în 1947, Angelescu a lasat sa se inteleaga faptul ca ii da câștig de cauză formației patronate de Gigi Becali, scrie digisport.ro.

În plus, omul de afaceri s-a arătat împotriva ideii ca CSA Steaua să joace în primul eșalon românesc.

„Nu eu, dar marea majoritate din club îi spune FCSB. Eu, personal, recunosc, de obicei îi spun Steaua. Eu personal așa o percep.

Eu nu cred că poate să intre CSA Steaua in Superliga. Nu e normal să intre clubul Armatei în 2023 sau 2024 în prima ligă. Înseamnă că avem o problemă gravă. Trebuie să respectăm istoria”, a spus Angelescu, conform digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Contează ce spune justiția, nu Angelescu. Deocamdată numele, culorile, emblema, palmaresul (inclusiv 1986) sunt la CS Steaua.
    Se va găsi probabil la un moment dat un patron care să preia echipa. Și când promovează, vom vedea cu cine va fi publicul. Șucu și Angelescu îl simpatizează pe Becali, la fel ca Luceștii sau Șumudică, e treaba lor, dar majoritatea steliștilor nu prea îl mai înghit. Mai ales că Becali nu mai e capabil de performanță și vrea doar să vândă jucători cu profit.
    FCSB e, pentru moment cel puțin, doar FC Gigi și atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.