RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu, mesaj clar pentru Adrian Mititelu! Ce decizie a luat în privința suporterilor lui FC U Craiova. „Nu mi-e atât de frică!”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid București, i-a transmis un mesaj clar lui Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova care a solicitat ca suporterii din Bănie să nu fie primiți pe Giulești, scrie prosport.ro care citeaza fanatik.ro

„O să primim galeria, da! Adică noi nu putem să o primim cum se face adesea, în mod oficial, pentru că nu avem o adresă din partea clubului, prin care să spună că vin cu suporteri. Dar vor avea peluza, unde stau suporterii vizitatori la noi, deschisă. Nouă ni se pare normal să vină la meci dacă vor să vină”, a sus Victor Angelescu pentru Fanatik.

„Nu știu ce e ăla haos, nu mi-e atât de frică. Dacă vor dori să vină la meci, vor fi, pot să-și cumpere bilete. Oricine își poate cumpăra bilete la meci și probabil că și le vor cumpăra. Eu cred că își vor susține echipa, într-un derby, fanii își susțin echipa”, a mai spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu este de părere că suporterii din „Peluza Sud 97” vor merge pe stadionul din Giulești ca să își susțină favoriții, iar momentele în care îl vor contesta pe Adrian Mititelu. Totodată, finanțatorul grupării antrenate de Adi Mutu, recunoaște că se așteaptă la un meci foarte greu.

„Îl vor contesta poate după sau îl vor contesta pe o perioadă mult mai mică decât în perioada în care își vor susține echipa. Va fi un meci foarte greu! Așa sper să fie spectacol, cu trei puncte ar trebui să fie ok, să intrăm în play-off”, a mai spus Victor Angelescu, conform surselor citate.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Să vină , dacă sunt educati si cu bun simț sa și sustina echipa si cu Mititelu ei decid dacă il injură sau nu . Dar dacă își dă in petic cu Giulestiul vai mama lor . Observatorul federal sa fie atent cine va provoca scandalul , noi galeria ne sustinem echipa si la bine si la rău . Hai Rapid !

  2. Am scris anterior sa nu se plece dupa fenta si am avut dreptate. Astazi Mititelu a spus ca in urma declaratiilor, Rapidul va fi responsabil de ce se va intampla pe stadion . Asta si dorea de fapt. Sper sa nu fie iar o smecherie pusa la cale si sa cadem iar de fraieri. Galeria fcu a fortat nota spunand ca daca nu primesc bilete la peluza vor lua bilete la T2. Rezultat: vor primi bilete la peluza. Drept multumire au spus ca stadionul Giulesti este „noul cuib”

  3. ce atata tevatura pt o golanime de zevzeci retardarzi, la prima abatere afara din stadion cu agaricii olteni, punct.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.