Gică PopescuRapid

Noul golgheter al Superligii, elogiat de Gică Popescu și Florin Răducioiu: „E întotdeauna la locul potrivit”

Gică Popescu și Florin Răducioiu au vorbit la superlativ despre Marko Dugandzic, atacantul celor de la Rapid, scrie ProSport.ro care citează Prima Sport.

Fotbalistul croat a reușit un hat-trick în poarta celor de la FC Voluntari și a devenit noul golgheter al Superligii României, ajungând la 15 reușite și devansându-l pe Andrea Compagno.

 

Cei doi componenți ai „Generației de Aur” sunt de părere că atacantul este un vârf excelent și este unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului.

„Văd că băiatul ăsta începe să colecţioneze mingi după meci, începe să dea multe hat-trick-uri şi face o colecţie frumoasă. Îmi place de el, face lucrul cel mai important: înscrie goluri. Aparent azi a fost simplu, dar meciurile acestea devin complicate dacă nu le faci simple. El e întotdeauna la locul potrivit. Îmi place foarte mult de el, ştie să dea goluri. Într-adevăr, echipa joacă pentru el şi a întâlnit o echipă slabă, care i-a lăsat Rapidului iniţiativa de o manieră ruşinoasă. Dugandzic e un jucător foarte interesant, cred că nu se va opri aici şi va deveni golgheterul SuperLigii. Probabil la CFR nu a găsit echipa potrivită, e alt stil de joc. Dar şi la Rapid începe să fie presiune. Aici a găsit echipa pe al cărui stil se pliază, are mare încredere şi îmi imaginez că relaţia cu antrenorul e foarte bună. Bravo lui, felicitări!”, a spus Florin Răducioiu la Prima Sport.

„Cel mai important şi cel mai dificil lucru pentru un atacant e să găsească poziţia ideală. Mingea l-a prins de trei ori unde trebuia. Pare simplu, dar el era acolo. Nu spun eu, o spunea Cruyff: cel mai important pentru un atacant e ca mingea să-l găsească în poziţia corectă. Iar el a fost acolo de trei ori!”, a adăugat și Gică Popescu.

„O noapte extraordinară pentru mine și pentru echipă. Mergem la victorie la fiecare meci, dar aceasta a fost următoare. Am marcat patru goluri și suntem mai aproape de obiectivul nostru. Ceea ce pot să spun este că e o noapte extraordinară. E un sentiment uimitor. Sper că vom continua așa.

Acest gol încasat în ultimele minute a fost neașteptat. Nu ne vom opri aici. Vom continua să jucăm bine în fiecare meci.

Nu sunt concentrat titlul de golgheter, vreau doar să dau tot ceea ce am mai bun, să rămân sănătos. Nu pun presiune pe mine să fiu pe primul loc (n.r. în topul marcatorilor). Sunt într-o formă bună, echipa joacă bine și sper să continuăm așa”, a spus Marko la flash-interviul de după meci.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Domnilor, cei care aduc injurii, prin modul lor de exprimare, unor fosti fotbalisti de valoare europeana, cum astazi nu avem, este un lucru penibil. Cum de altfel sunt si cei doi penibili de au postat aici. Valorile nationale trebuie respectate, indiferent ce grupare simpatizam.

  2. @ Costea
    Fii calm. Daca ai citit ce au spus, sper ca ai observat ca il elogiaza pe Dugandzic, nu il critica. Apoi unul a platit cu detentia pentru ce a facut, dand si prejudiciul inapoi, iar celalalt trebuie laudat pentru ca si-a reamintit limba materna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.