Rapid

Marko Dugandzic: „E o noapte extraordinară”

Marko Dugandzic, atacantul croat în vârstă de 28 de ani de la Rapid, a marcat de trei ori în meciul cu FC Voluntari și spune ca vrea doar sa dea tot ceea ce are mai bun!

„O noapte extraordinară pentru mine și pentru echipă. Mergem la victorie la fiecare meci. Am marcat patru goluri și suntem mai aproape de obiectivul nostru. Ceea ce pot să spun este că e o noapte extraordinară. E un sentiment uimitor. Sper că vom continua așa.

Acest gol încasat în ultimele minute a fost neașteptat. Nu ne vom opri aici. Vom continua să jucăm bine în fiecare meci.

 Nu sunt concentrat pe titlul de golgheter, vreau doar să dau tot ceea ce am mai bun, să rămân sănătos. Nu pun presiune pe mine să fiu pe primul loc în topul marcatorilor. Sunt într-o formă bună, echipa joacă bine și sper să continuăm așa”, a spus Marko Dugandzic, la flash-interviul de după meci.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Unde-s comentacii aia de pe aici care pana sa înceapă returul își dădeau cu părerea și cereau atacanți? Probabil așteaptă sa aibă Rapidul prima înfrângere, și sa ii vezi cum apar ca bureții după ploaie :))

  2. multi erau pesimisti ca nu facem transferuri, eu personal mi-am dorit macar unul si chiar daca acesta nu s-ar fi facut am spus ca se poate si cu acest lot pe care-l avem, la dspozitia, se poate face performanta, dar numai cu multa multa, multa munca.
    Toata echipa trebui felicitata, pt locul prestat, in frunte cu croatul nostru Dugandzic.
    FORTZA RAPID !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.