Danut LupuGica HagiScandal

Florin Prunea reia atacul la Dănuț Lupu „Pentru mine nu există, nu a făcut parte din Generația de Aur”

Florin Prunea a reacționat dur la adresa lui Dănuț Lupu, după ce acesta l-a atacat pe Gică Hagi, în mai multe rânduri, în ultima perioadă, scrie prosport.ro.

„Pentru mine, Dănuț Lupu nu există! Și nu vreau să comentez nimic despre această persoană, atâta timp cât, pentru mine, nu mai există de mult. Eu am jucat cu Hagi la echipa națională, cu Lupu n-am jucat. Dănuț Lupu nu face parte din «Generația de Aur» și n-a făcut niciodată parte. Nu mă interesează ce comentează Lupu”, a spus Florin Prunea, potrivit as.ro.

In urma cu ceva timp, cei doi au mai avut un schimb de replici!

Dănuț Lupu considera la acea vreme că Florin Prunea nu trebuie să mai facă de câțiva ani pe avocatul Generației de Aur.

„Ilie Dumitrescu a demonstat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Păi tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?

Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși tu și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?”, a declarat Lupu, in urma cu cativa ani.

Florin Prunea replica faptul că Dănuț Lupu nu poate fi un exemplu pentru tinerii care visează să facă sport de performanță!

„Voi știți ce fotbalist a fost Lupu ăsta? Mi-a fost și coleg de cameră. El a avut calități fizice mai bune decât Hagi. Nu era mare diferența față de Hagi… el a avut fuleul ăla. A avut alte probleme, cu pușcăria, cu boala lui că e cleptoman. Lupu este tonomatul lui Burleanu și al lui Stoichiță.

Ăștia când îi bagă fisa începe cu aceeași placă. El are ce are cu toți, nu doar cu mine. Frustrarea lui e că de când s-a lăsat de fotbal, omul ăsta n-a făcut nimic în viața lui. Ce să învețe copiii ăia de la el? Eu dacă aș fi părinte nu mi-aș duce copilul să îl antreneze Lupu. Să fure, ce să învețe?! Eu când mă întâlnescu cu el, mă pupă. E sănătos la cap?! Dar când se întâmplă ceva, începe cu Hagi, Lupescu…”, a tunat Prunea la acea vreme.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ce bine ca faci tu parte din Generatia de Aur domnule Prunea! Desi eu inclin sa cred ca, in ceea ce te priveste, aurul de pe tine s-a coclit inca de la acea interventie ratata (gen Messi al portarilor) si cu ea, multumita tie, adevaratii fotbalisti ai Generatiei de Aur au ratat ocazia de a juca o semifinala de campionat mondial.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.