Danut LupuGica HagiScandal

Dănuț Lupu a făcut noi declarații: „Haideți să o lămurim odată pentru totdeauna!”

Dănuț Lupu a oferit noi declarații despre scandalul mediatic iscat cu Gheorghe Hagi pe baza controversei titulaturii de Rege al fotbalului românesc ⬇️

„Domnule, eu nu înţeleg de ce s-a creeat toată isteria asta după ce eu am declarat că Hagi nu este ”Regele” fotbalului românesc. Haideţi să o lămurim odată pentru totdeauna, ca să fie foarte clară treaba: din punctul meu de vedere, da, Hagi nu este regele fotbalului şi am să mă explic.

Pentru mine, ”Regele” fotbalului românesc este Dobrin şi o spun aici doar din punct de vedere fotbalistic, al tehnicii pe care o avea Dobrin şi care era net superioară lui Hagi. Aşa cred eu, aşa văd eu lucrurile.

Dobrin nu avea viteza lui Gică Hagi, total de acord, dar tehnic vorbind, eu cred că a fost şi va rămâne cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor şi lui aş putea să-i atribui titulatura de ”Rege” al fotbalului.

Vreau să se mai înţeleagă un lucru: eu n-am absolut nimic cu fotbalistul Gică Hagi, cu antrenorul Gică Hagi, îl consider unul dintre cei mai mari jucători români, din istoria fotbalului nostru, dar nu ”Rege”, a spus Dănuț Lupu, potrivit Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Andrei Victor ai dreptate. Niciunul din comunistii astia nu vor sa isi aminteasca de nimeni din Giulesti
    Tot timpul au vrut sa ne stearga istoria
    Hai Rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.