Rapid

Daniel Pancu o avertizează pe Rapid: „E în dezavantaj!”

Daniel Pancu, selecționerul echipei naționale U20 a României a vorbit despre anunțul lui Victor Angelescu, acționar la Rapid București, cu privire la stadionul pe care giuleștenii vor juca meciul cu FCSB din play-off, scrie prosport.ro.

Victor Angelescu a asigurat că Rapid va juca meciurile din play-off pe stadionul din Giulești, cu o singură excepție. Acționarul giuleștenilor a anunțat că meciul cu FCSB, din play-off, va fi programat pe Arena Națională.

Daniel Pancu este de părere că această decizie o va dezavantaja pe Rapid, deși stadionul din Giulești este mai mic și Arena Națională le poate aduce rapidiștilor mai mulți bani din biletele vândute.

„E în dezavantaj Rapid. În comparație, Giulești cu Arena Națională, cu siguranță e mult mai bine pentru Rapid să joace în Giulești. E prima oară când am avut impresia că Giuleștiul e mic, la meciul cu Voluntari. Până acum, nu îl consideram mic. Dacă revine să joace în cupele europene, să se lupte an de an la primele trei poziții, cu siguranță e mic”, a spus Daniel Pancu, la ProSport Live.

„În play-off vom juca pe Giulești. Doar meciul cu FCSB s-ar putea să-l disputăm pe Arena Națională. Ne așteptăm la o cerere foarte mare de bilete. Dar vom analiza, vom decide la acel moment”, a fost anunțul lui Victor Angelescu, potrivit sport.ro.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Intreb si eu pe ce filiera vin jucatorii la Botosani,Arges,Sibiu si mai ales LA CRAIOVA LUI MITITELU. Noi luam ce arunca alti . Noi nu avem cautatori care se pricep la fotbalisti . Vad ca Mutu si Nico nu prea au ochi. Sau avem arici in buzunare? Acesta infrangere ne-a aratat cum stam ,avem timp pana la vara sa aducem jucatori si sa facem echipa de care sa se teama toti.

  2. Victor, cred ca ai uitat la ce echipă „activezi”!? Cum pe Arena Națională??? CASA NOASTRĂ ESTE GIULESTI-ul !!! Sau ai uitat?! Avem abonamente, bilete se pot procura din timp, restul se uită la TV! NU ne interesează Arena Națională!!! Mai ales că este vorba ciobănești! Vrem sa CÂȘTIGĂM!!! Dacă încercați altceva veți avea probleme cu NOI!!! Arena este varianta de rezervă când nu se poate juca pe Giulesti!!! Și cu asta cred ca am incheiet cu ideea asta prostească!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.