Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae ii raspunde lui Cristi Balaj: „Ma mir ca nu spune asta!”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, i-a răspuns omologului său de la CFR Cluj, fostul arbitru Cristian Balaj.

„De mai multă vreme am vrut să-i răspund domnului Balaj, după referirile sale repetate legate de Rapid, dar m-am abținut. Am vrut să cred că a fost vreo scăpare din partea dânsului, că de fapt nu se ia neapărat de Rapid.

Dar când am văzut că se simte nedreptățit până și de faptul că Rapid joacă pe un stadion nou, am rămas pur și simplu mască! Cum să fie dezavantajat CFR-ul că Rapid plătește chirie, deloc mică, la fiecare meci pe care îl desfășoară pe teren propriu? Mă mir că nu spune și că Giuleștiul e mereu plin pentru că sunt mai multe blocuri lângă stadion decât sunt în Cluj-Napoca.

Normal că dânsul, ca fost arbitru, știe mai bine decât mine de ce aduci aminte o dată, de 10 ori, de 100 de ori de o fază la care Rapid ar fi fost avantajată nu știu când. Ok, după meciul direct îl înțeleg să spună ce crede, inclusiv să susțină că Lukassen a faultat în atac la faza la care s-a fluierat penalty. Dar chiar așa, Rapid, Rapid, Rapid?

Chiar se teme CFR Cluj, echipa care a domint categoric fotbalul românesc în ultimele cinci campionate, de Rapid? Mi-ar plăcea să știu că așa este, dar parcă nu-mi vine să cred! Sau poate are domnul Balaj ceva cu Rapid?!”

Ce declarase Cristi Balaj

Declaratiile lui Daniel Niculae vin ca raspuns la atacul fostului arbitru, declansat in direct la Digi Sport 1 la emisiunea Digi Sport Matinal.

„Rapid a fost sus întotdeauna, sunt 5 echipe cu șanse la titlu. Rapid are echipă bună și nu numai. Am văzut câteva meciuri în care au fost mai mulți pe teren”, a precizat Balaj la „DigiSport Matinal”.

Întrebat dacă se referă la spectatori sau arbitri, Balaj a râs și a răspuns: „Amândouă”.

„Rapid beneficiază de un stadion nou, aici este oarecum frustrant. Este o luptă incorectă, din punctul nostru de vedere. Ne chinuim să investim, să menținem, să întreținem, să îmbunătățim baze sportive pentru care plătim și impozit”, a mai declarat oficialul celor de la CFR Cluj.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Rapidul a fost dezavantajat aproape în toate meciurile în care a fost arbitrat de balaj,acest dobitoc îngâmfat.Sper să-i batem în play-off.
  Am tinut cu cfr la meciul cu fcsb,dar n-au meritat nici un punct,haotic tată,haotic.

 2. Eu cred că Rapidului îi lipsește un oficial care să susțină prompt și cu tărie (argumente sunt, SLAVĂ DOMNULUI) cauza echipei și să n-o lase terfelita de adversarii din superliga, președintele Daniel Niculae este un tip cu prea mult bun simț și răspunde tardiv la multele atacuri NEMERITATE făcute de adversari !
  Președintele lui CFR Cluj (nu merită să-i pomenesc numele) știe foarte bine ca FC Rapid plătește mulți euro să închirieze stadionul Giulesti, acesta nefiind al echipei de fotbal, dar vorbește să se afle-n treabă !
  Despre activitatea fostului arbitru de la conducerea CFR-ului din Cluj, pe timpul cât era în activitate, l-am ruga pe dl. Adrian Porumboiu, dacă dorește, să ne spună cât de „corect” era el ca arbitru…
  S-auzim de bine !
  FORȚA RAPID !!!

 3. nu stiu dar cum ne apropiam de podium sau suntem pe el, cum apari unii ca balaj, ca gica popescu puscarie si altii care arunca numai mizerii: cum ca Rapid e avantajata de arbitraj, de faptul ca are stadion nou (asta e chiar culmea prostiei), ca are cei mai frenetici si iubitori sustinatori, ca are cea mai superba si frumoasa galerie ( ceia ce nu-e cazul cefereului, cu toate campionatele luate) etc. deci, iar incepem sa deranjam si asta nu de nota de cat frica fata de Rapid, cum se spune pe romanesti incepem sa le bagam mortul in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.