Scandal

Conducatorii lui FCU Craiova in lupta cu toata lumea: cu suporterii sai, cu FRF, cu arbitrii…

Rapid – FC U Craiova se anunță unul extrem de tensionat. FC U Craiova face scandal înaintea derby-ului cu Rapid,Marcel Pușcaș consideră că arbitrul Cătălin Popa este într-un conflict de interese, din moment ce este și șef al AJF Argeș.

„DIN NOU POPA. CĂTĂLIN POPA

Nu știu pe cine-am omorât sau cui am făcut atât de mult rău de-l primim ca delegare la meciurile importante pe acest Popa Cătălin. Întreaga presă îl acuză de
incompatibilitate. Parcă e un blestem. Este șef de asociație sportivă, face afaceri cu un club advers- FC Argeș, duce prăjituri la protocoalele FRF si este și șef al AJF Argeș. Toate reliefate de presa sportivă.

Păi, fraților, unde sunt meritocrația, lipsa conflictului de interese și fair- playul mult clamat? Refuz să mă gândesc la ce vorbește lumea cum c-ar fi avut cele mai multe delegări pt că cineva ar fi interesat de voturile pe care domnul arbitru le poate aduce din județul său. Refuz să cred din nou că nedelegându-l, FRF îsi poate face un dușman in teritoriu, așa cum refuz să mă gândesc că delegându- l va avea un votant prieten și loial. De ce oare CCA lasă să planeze asupra-i și cea mai vagă idee c-ar putea să-l folosească în alte scopuri decât cele strict legate de joc.

Cum de exemplu poate fi un arbitru divizionar și șef AJF? Și județul său are echipe participante în competiții, la L3, fotbal feminin, futsal și două chiar în L1. Că se lasă el bănuit de interese puțin îmi pasă dar poate că FRF n-ar fi rău să alunge orice urmă de suspiciune în relația ei cu Popa Cătălin și cu oricare alt arbitru.

Ori arbitru, ori AJF-ist, ori cofetar, ori șef de club, ori partener de afaceri cu FC Argeș. Ori, ori și nu și, și. Așa ar fi corect pentru o mai bună imagine atât a unui arbitru cât și a FRF.

De ce să suspectăm când putem să n-o facem? Deocamdată, pe cât de delegat este pe atât de contestat. Patronii, președintii, antrenorii țipă și se plâng de el mai la fieșce meci și el continuă să fluiere foarte des in Liga1.

Ce să înțeleagă lumea? ‘Nea Kyros a mai dres puțin busuiocul în ultimă perioadă punându-l la slăbit câteva etape iar la revenirea la greutatea optimă este delegat direct la un meci cu o asemenea incărcătură. Mâine de la ora 20, în Giulești, pesemne că ne va uimi cu forma in care se află. Doamne ajută”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Marcele stai jos, doi.
    cum se face ca atunci cand poate chipurile rapidul a fost avantajat s-ar toti ca friptii. dar cand li s-au anulat goluri valabile, s-au nu s-au vazut faulturi grosolane asupra jucatorilor nostrii, atunci totul, din perspectiva lor subiectiva, e foarte normal, nu-i asa? cred ca intra in panica de fiecare data cand joaca impotriva Rapidului, se citeste frica in oase. pai, ma, noi nu nepanicam indiferent cu cine jucam si nu cautam fel si fel de tertipuri pt a intimida arbitrii sau stiu eu pe cine.

  2. M-am săturat de toți plângăcioșii!
    Să-și facă o ligă separată cu plângăcioșii de la CFR Cluj.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.