RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu anunță primele transferuri la Rapid

Victor Angelescu a vorbit despre campania de mercato de la Rapid și a anunțat că giuleștenii sunt aproape de a semna cu doi fotbaliști, scrie prosport.ro.

Victor Angelescu a refuzat să spună despre ce jucători este vorba, însă a ținut să menționeze că respectivii nu evoluează în campionatul din România.

O să facem, probabil două. Suntem destul de aproape de primul, sper să-l reușim săptămâna asta, și probabil vom mai aduce un jucător.

Nu suntem în negocieri cu cineva din campionat. În ofensivă vom aduce. Pe aceeași filieră pe care au venit Kait și Emmers”, a spus Victor Angelescu, conform prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Sa nu mai plangem dupa Grozav, ajuns la final de cariera. Nu stim ce jucatori vor veni. Poate vor fi buni. O sa revina si Papeau. Haideti sa fim optimisti si sa credem in actionari, pt ca nu cred ca vor raul Rapidului. Daca ar vrea asta ar fi mai simplu sa plece, fara sa mai dea bani si gata.

  2. Nu rupe gura Grozav, dar totuși cred ca merita 150-200…Are uneori execuții frumoase și cum necum înscrie !… Bine, aici era vorba de postul lui Ioniță și Costache…Dar până acum, cei 2 nu prea au dat randamentul scontat…Dacă Victor aduce ceva de valoarea lui Kait sau Emmers, este un câștig!…În sensul că nu le trebuie prea mult timp de acomodare…Altfel, sa sperăm că vom câștiga cu sepsi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.