Rapid

Suma pe care trebuie să o plătească Rapid pentru el

Rapid încearcă să-l aducă pe Gicu Grozav în această iarnă, în tentativa a de a lupta pentru primele locuri, iar ProSport a aflat că Petrolul cere suma de 250.000 de euro în schimbul vedetei sale, scrie prosport.ro.

Petrolul se confruntă cu probleme financiare, dar nu se desparte prea ușor de jucătorii importanți, așa cum este și Gicu Grozav, o piesă care cu greu poate fi înlocuită de Nae Constantin.

Astfel, din informațiile sursei prosport.ro, clubul care îl vrea cu orice preț pe Gicu Grozav trebuie să achite în jur de 250.000 de euro formației de pe „Ilie Oană”, care speră să prindă play-off-ul în primul sezon de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Crezi ca meritã suma asta?

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Mie personal îmi place jucătorul. Acum problema este cine îl va ajuta cu pase de gol (in ideea că el Profe îl va poziționa in atac împreună cu Dugandzici)….el ar trebui să primească pasa de gol de la Dugandzici.
    Și ar putea fi foarte bun la cornere… numai că el Profe ar trebui să-i învețe să de-a gol din faze fixe…o schemă ceva

  2. Faceți tot posibilul și-l aduceți pe PARASCHIV -e un atacant de viitor dar și foarte bun și în prezent . Stim ca e nevoie de bani dar………………….! Dacă nu ,asta e .Mai bine mergem pe tinerii de la RAPID ,e soluția cea mai logică și cea mai bună.

  3. Salut tuturor.Nici eu nu as risca pe Grozav decat poate liber de contract.Imi doresc sa vad promovati jucatori tineri crescuti de Rapid.Poate as risca o suma pt Paraschiv atat.Sanatate va doresc👍

  4. Cred că merită,e o sumă normală.Este un fotbalist experimentat care v-a ajuta mult echipa.

  5. Grozav nu e un jucator rau pentru Liga 1. Este fara indoiala peste media campionatului, dar nici nu e un jucator cu care sa iei campionatul, asta e clar. Cum le place lor sa zica, e un jucator care te poate ajuta prin executii. Culmea, noi avem deja unul la fel, Ionita, pe alt post e drept, de la care asteptam tot asa…”executii” care sa ne scoata din rahat meci de meci, asta dupa ce il vezi dormind 70 de minute pe teren. Cateodata le are, de cele mai multe ori nu. In concluzie, daca tot cumparam jucatori d-astia de care tot asteptam executii, e posibil sa nu fie ceea ce trebuie, dar poate se intampla sa aiba unul o executie cand celalalt doarme pe teren. Pe de alta parte, 32 de ani, ar avea 33 la inceputul sezonului viitor…nu mai e deloc genul de jucator pe care sa te bazezi pentru viitor sau pe care sa merite sa-l cumperi pe bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.