Horatiu MoldovanRapid

Rapid a jucat primul meci din anul centenar

Rapid a câștigat primul meci de verificare din 2023, învingând, cu 3-2, formația turcă Sariyer Spor Kulubu, scrie fcrapid.ro

Golurile Rapidului au fost înscrise de Andrei Ciobanu (18), Alexandru Albu (68) și Xian Emmers (84), reușitele turcilor fiind semnate de Berkay Gormez (52, 72).

Adrian Mutu a folosit două echipe diferite în cele două reprize:

H. Moldovan (71′ B. Ungureanu) – Belu (46′ Onea), Săpunaru (46′ Ignat), P. Iacob (46′ D. Grigore), Morais (46′ F. Ștefan) – Kait (46′ Al. Albu), A. Ciobanu (46′ Crepulja) – Sefer (46′ Pănoiu), Al. Ioniță (46′ Emmers), V. Costache (46′ Al. Stan, 64′ A. Crivac) – Dugandzic (46′ Luckassen).

Rapidiștii vor mai disputa două jocuri amicale în cantonamentul din Antalya, cu Kecskemeti (Ungaria), pe 10 ianuarie, și cu Sigma Olomouc (Cehia), pe 13 ianuarie.

Revenirea delegației rapidiste în București se va face pe 14 ianuarie.

Primul meci oficial din noul an este programat pe 20 ianuarie, contra lui Sepsi OSK, pe teren propriu, de la ora 20:00.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. A fost un simplu amical, important e sa poata plati patronii datoriile din trecut si sa se construiasca sanatos o echipa care sa se bata an de an la campionat

  2. Nene , greu sa fi performant cu jucători care JOACA DOAR PT BANI. TE uiti si te turcești, unii se plimbau pe teren! ASTA I situatia UNII cîștiga BANI CU GRAMADA, ca si ei se mira, ALTII muncesc 40 ANI si nu se alege cu nimica! ASA ca la RAPID UNII PLEACA ALTII RAMIN, SI RAPIDUL NU SE VA SCHIMBA, EI LUPTA SA NU CADA IN ” B ” SE MULTUMESC CU PUTIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.