Rapid

Patronul Rapidului e lăudat la scenă deschisă: „E singurul care bagă bani cu cap”

Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre Dan Șucu, unul dintre acționarii celor de la Rapid, scrie prosport.ro care citeazã Orange Sport.

Membrul „Generației de Aur” spune despre Dan Șucu că investește cum trebuie banii în clubul giuleștean, iar Rapid ar putea arăta extrem de bine în următorii ani.

De-a lungul timpului, Basarab Panduru a lucrat cu patroni importanți din lumea fotbalului precum Mihai Rotaru sau Gigi Becali, însă acționarul de la Rapid l-a dat pe spate pe fostul fotbalist.

„Rapid nu ştiu dacă are echipă mai bună decât FCSB, CFR… La Rapid cred că se vor întâmpla lucruri în unul-doi ani, pentru că trebuie să bage bani, să aducă jucători.

Probabil că în doi ani de zile va arăta diferit. Nu poţi să arăţi acum, peste noapte… dar aşteptările sunt mari de la Şucu, când ştii că are milioanele alea, crezi că le şi bagă la fotbal.

Le bagă cu cap, cred că e singurul care le bagă cu cap”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Vedem ce facem la cluj, daca jucam tot asa, ca si cu ungurii, ma dezbrac în pielea goala pe strada!

  2. din cate am observat d-l Sucu isi darmuieste bine banii, bani pe care i-a facut greu, cu fr. multa munca si nu se arunca aiurea, chiar ma bucur ca avem asa un patron, care stie ce vrea de la viata si cum sa-si investeasca finanrele de care dispune. sa dea dumnezue asa sa ramana si sa nu mai traim ce am trait cu utecila.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.