AdevaratGândurile lui Leasă

Ovidiu Burca, scanteia ce a reaprins flacara alb-visinie!

Maine dimineata este asteptata la Curtea de Apel Bucuresti decizia definitiva intr-un proces care poate lasa Rapidul in anul centenar, fara marca si nume, spre bucuria dusmanilor nostri care de-abia asteapta sa ne puna in aceeasi oala cu ei.

Un mare „merit” pentru aceasta situatie il are Ovidiu Burca, care din punctul meu de vedere reprezinta „binele” si „raul” din renasterea care a avut loc in 2017.

Despre decizia Curtii de Apel vom vorbi pe larg maine.

Despre Ovidiu Burca insa, vreau sa vorbim acum. Si, spre surprinderea tuturor, chiar si a lui, vreau sa-l vorbesc de bine! De foarte bine chiar!

Cei care ne urmaresc de foarte multa vreme, stiu foarte bine ca Ovidiu Burca nu a fost tratat cu prea multa prietenie pe 1923.ro. Dar, spre deosebire de gestul absolut dizgratios al jucatorului caruia nici nu vreau sa-i pronunt numele, am mers mereu pe premisa ca, daca nu e prietenie, trebuie sa fie respect, iar daca nu e nici respect, atunci sa fie diplomatie. Iar daca nici asta nu se poate, atunci sa nu ne calcam in picioare propriile principii!

Aceste lucruri ne-au impiedicat sa dam curs unor propuneri pentru niste atacuri la adresa lui Ovidiu Burca mult mai grobiane decat ce a facut acel om la meciul amical dintre Paulesti si Dinamo.

Iar aici dau ca exemplu un dosar ce intre timp a fost secretizat si care l-a avut ca parte pe Ovidiu Burca.

Am considerat mereu ca viata personala a unui om il priveste doar pe el si pe cei direct implicati si ca aceasta linie nu trebuie depasita indiferent cat de multe informatii ai avea la dispozitie!

Pentru Rapid, cu bunele si cu relele lui, Ovidiu Burca a fost scanteia care a reaprins flacara visinie! E de datoria noastra sa nu o mai lasam sa se stinga niciodata, asta e clar! Dar fara scanteia pornita de Ovidiu Burca, poate ca acum inca ne intrebam, prin Liga a 4-a, ce e de facut.

Astazi, Ovidiu Burca este cel mai bun om pe care il poate avea Dinamo ca antrenor si, in caz de faliment, e cel mai bun om care poate renaste aceasta echipa ca si conducator! De ce? Pentru ca Ovidiu Burca nu fuge cand e rau! Din contra!

Asa ca, tie aluia care i-ai aruncat chiloti de dama la meci, sa-ti fie rusine!

Daca Burca e homosexual, atunci multora dintre noi ar trebui sa ne fie rusine. Nu de alta dar, prin ceea ce a facut, a demonstrat ca e mai barbat decat multi dintre cei care ii pun aceasta eticheta!

Asa ca, inchei cu un mesaj care sper sa se dovedeasca a fi providential:

Ovidiu, Dinamo, HAI RAPID! (la treaba). Nu de alta, dar trebuie sa demonstram cat de important e sa te ridici atunci cand esti cazut! 

Dragos Leasa

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

  1. Nu stiu daca a fost el scanteia, dar este de apreciat ca a pus umarul la relansarea Rapidului si trebuie respectat. La urmatorul termen de judecata se poate orice, dar nu se pierde imediat marca si numele pentru ca mai sunt cai de atac.Rapid nu a luat nimic pe degeaba. A cumparat.

  2. Leasa, te credeam mai echilibrat. Urmeaza si un articol cu realizarile lui Manoliu si „adevaratul Rapid”? Burca a fost un oportunist de ocazie care si-a depasit cu mult atributiile, cum au fost si cu Manea. Bine ca l-ai gasit tu pe Salvatore de la Patria.

  3. nu cunosc bine dedesupturile care au dus atunci la despartirea lui de rapid sau poate ca nu s-a vrut sa se stie. oricum a jucat un rol insemnat la momentul resectiv, impreuna cu alti actori de la vremea respectiva si pt asta trebuie sa le fim recunoscator tututor in parte, pt ca suntem acum acolo unde ne-am dorit si unde ne este locul. in rest fiecare cu viata lui, asa cum si-o doreste, pt ca libertatea e mai presus de toate.

  4. La fel am zis și eu, ca pentru dinamo e nu mai bun burca. Acesta i-a ridicat pe cei de la Rapid și are experienta, o sa facă treaba si acolo. Oricum la Rapid nu se mai putea ridica la pretențiile conducerii.

  5. @jean, nu restrictionam niciun mesaj! Acest site reprezinta ultima reduta impotriva cenzurii de orice fel!

  6. Penibililor , sclavii lui Manoliu …nu mai restrictionati mesajele contra sclavului lui Utecila…

  7. Trane cplm te freca hamu ….. Mortu pulii , ce treaba are RAPIDU cu Burca si cu sclaavii gen Manoliuuu..Rapidu suntem noi cei care l am sustinut pe toate coclaule ligii 4 , a 3 …..

  8. Sprijin pt Ovidiu .Păcat că sunt și oameni de nimic,dar trebuie să știe și acești frustrați că Ovidiu Burca chiar a fost scânteia. Mulțumim Ovidiu !

  9. Cine esti? Ce te recomanda sa postezi un astfel de comentariu? Cu ce nu esti tu acel rau-voitor, acel penibil despre care vorbesti? PS: Hai sa te ajutam putin: Daniel Niculae si Daniel Pancu s-au alaturat proiectului demarat de Ovidiu Burca cu sprijinul PS1 prin intermediul lui Daniel Tudorache! Mai departe continua tu!

  10. Chiar asa ?! Fara Burca nu am mai fi explodat ?! Articol penibil al unui rau-voitor pentru Rapid care brobabil habar nu are despre cariera lui Daniel Niculaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.