Rapid

Mihai Iosif, declarații fabuloase: „S-a săpat mult la fântână ca să se bea apă rece azi”

Fostul antrenor de la Rapid, Mihai Iosif, a oferit declarații în stilul caracteristic atât despre perioada petrecută în Giulești, cât și despre acomodarea sa la Baia Mare.

Mihai Iosif nu s-a ferit să admită că perioada petrecută la Rapid l-a consumat foarte mult, motiv pentru unul dintre prietenii săi să afirme că cea mai mare realizare este că nu s-a îmbolnăvit în acea perioadă.

„Am mers all-in. Dacă nu aveam încredere că promovăm, nu acceptam. Ce am trăit, niciun ban din lumea asta nu poate cumpăra. Am trăit nişte momente senzaţionale care nu se pot cumpăra. E imposibil, şi bune, şi rele.

Poate mulţi nu ştiu, dacă nu reuşeam în momentul ăla, nu ştiu unde era Rapidul de azi. Este foarte sus, dar s-a muncit mult pentru a se bea apă rece azi. S-a săpat mult la fântână de mine şi de mulţi alţii.

Mi-a spus un prieten că cea mai mare realizare la Rapid în perioada aia, că a fost o perioadă foarte grea, e că ai rămas în viaţă, că n-ai făcut un AVC sau infarct.

(n.r. despre acomodarea la FCM Baia Mare, unde antrenează în prezent) Mi-a trebuit o lună să mă adaptez. Am crezut că sunt o persoană adaptabilă de felul meu. E mult mai multă linişte din toate punctele, nu e agitaţia care era la Rapid. Lucruri diferite.

Nu ştiu dacă am fost dus de val să ajung la Baia Mare. M-a dus valul până la Baia Mare, m-a lovit tsunami”, a declarat Mihai Iosif, potrivit Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Susțin și anchiesez și eu la cele spuse de Octavian !
  Ai mare dreptate, altceva n-ar mai fi de spus.
  LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE TUTUROR RAPIDISTILOR !
  FORȚA RAPID !!!

 2. @ND subscriu complet la toate frumoasele cuvnite adresate lui Mita
  La multi ani Mita ! deasemni multa sanatate tie intregii tale familii!

 3. La multi ani Mita !! Sanatate tie si familiei, un an bun sa aveti !
  Respect si pretuire pentru Omul care esti ! Respect pentru antrenorul care a readus Rapid-ul in liga I, intr-un moment imosibil !
  Eu nu uit, nu vor uita nici copiii mei rapidisti, am tricou cu ti e !
  Sa stii ca mai sunt si rapidisti ca mine, 2% materie si 98% suflet, n-am cum sa uit…
  La multi ani !

 4. Mihai Iosif cand a fost schimbat a lasat echipa in obiectivul fixat la inceputul acelui campionat, adica ramanerea in prima liga. Dar avand in vedere startul formidabil, pretentiile s-au schimbat iar inlocuirea antrenorului a fost necesara (chiar daca Mihai Iosif a avut motive sa se simta nedreptatit) deoarece Rapid juca foarte slab, dar nu era in pericol de a se bate la retrogradare. La fel si in acest campionat, l-am inceput bine iar unii suporteri au uitat care este obiectivul stabilit la inceput si au pretentia sa ne batem la titlu. Vom incerca si acest lucru insa va fi foarte greu. Celor care cer schimbarea lui Mutu le spun ca nu au dreptate. Cu toata evolutia mai slaba in ultimele etape, suntem in obiectiv la 8 puncte distanta de locul 7. Eu sunt convins ca nu vom rata intrarea in play-off dar cred ca ajunsi acolo, nu ar trebui sa visam o clasare mai sus de locul 3. Da, daca in play-off vom face doar figuratie, atunci cu siguranta vom aduce un alt antrenor. Domnul Sucu ne promite ca vom lua titlul in urmatorii 5 ani. Asta inseamna ca tinta echipei se va modifica treptat cu fiecare campionat. Declaratia lui este rezonabila si cred ca este un fel de indemn pentru suporteri sa aibe rabdare.
  Rapidistilor la doresc sa aibe parte de bucurii anul acesta si nu numai din cele legate de sport. Hai Rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.