Gigi BecaliRapid

Gigi Becali intervine în scandalul dintre Horia Manoliu și clubul Rapid din Superliga: „Ei au marca notorie!”

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Horia Manoliu și clubul Rapid din Superliga, iar finanțatorul de la FCSB susține că marca notorie se află la Victor Angelescu și Dan Șucu, scrie prosport.ro.

Omul de afaceri din fruntea roș-albaștrilor susține că „giuleștenii” sunt considerați continuatoarea de drept a formației istorice Rapid, situație pe care Becali o vede similară cu cea dintre FCSB și CSA.

Unul are o marcă înregistrată și celălalt o marcă notorie. Rapidul care plătește e Rapidul cu marca notorie, că are suporterii. Ceilalți au marca înregistrată Rapid. Așa se poate întâmpla cu noi.

Ei sunt CSA Steaua, că au înregistrat-o, dar noi avem marca notorie că am câștigat Cupa Campionilor, că avem suporterii, avem două stele.

Ei nu au pretenții la palmares după 1999 până acum. Nu spune nimic ce se întâmplă cu palmaresul din urmă. Rapidul lui Șucu plătește datoriile că are suporterii, stadionul, culorile. Tu dacă ești Rapid plătește-ți datoriile cu demnitate”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Dacă am ajuns să ne dea dreptate dușmanii … nu este bine !!! Ceva nu este în regulă . Chiar nu are nimeni curaj să se ocupe de acest virus numit manoliu ???

  2. GIGI becali dupa ce esti Magar n ai nici manere.Este treaba magarului pe unde bea oile apa. Ai luptat sa desfiintezi Rapiduletul si Dinamo crezand ca ai sa ramaii singur pe Bucuresti.Dumnezeul la care te rogi tu nu te vede ca esti mic,rau si vrei numai bani. Pacalesti acum suporteri sa vina la meciuri ,tu sa incasezi si ei sa te sustina.ZCSB NU VA MAI AVEA ECHIPA BUNA ATATA TIMP CAT TU CUMPERI CU UN LEU SI VREI SA L VINZI CU 10. Tu esti un samsar ordinar,Hagi Tudose iera copil mic pe langa tine.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.