RapidVictor Angelescu

Florin Manea ii raspunde lui Angelescu: „Mini patronul Rapidului acum cativa ani lucra la Call Center si fugarea oamenii ca sa recupereze creante”

Florin Manea a comentat decizia CAB în privinţa mărcilor giuleştenilor și a răbufnit la adresa lui Victor Angelescu, cel care a oferit o reacție extrem de dură la adresa sa, chiar daca nu i-a pronunta direct numele, scrie sportbull.ro.

Nu aș fi vrut să stric sărbătoarea aceasta, dar am ajuns la limită cu acest stimabil patron.
Am vazut că mini patronul Rapidului a acuzat anumite persoane care atacă clubul considerând ca au adus jucători și vor să aibă baneficii sub o mască de rapidist.

Îmi dau seama că a dorit să facă referire la mine, dar nu cred că este cazul. Eu cu masca asta de rapidist m-am născut, nu am inceput să o port in pandemie precum alții.

Îi ințeleg supărarea și frustrarea. Din acei 30% pentru Rareș Ilie, un procent de 15% trebuia să îi aparțină lui, dar acum nu îi mai poate cere din cauza că poartă masca de rapidist.

Sa dea puțin masca de rapidist jos acest ”Zorro” al vremurilor noastre și să spună lucrurilor pe nume.

A spus și că sunt parvenit, pai eu acum 8 ani transferam jucători în Premier League, Victor acum 8 ani lucra la call center la ”APS” și fugărea oamenii să recupereze creanțe. Știu că nu sunt un impresar ”apropiat” de Rapid, să vadă oamenii că majoritatea jucătorilor veniți la Rapid au un singur impresar.

Când am plecat de la Rapid mi-a propus să fac o firmă de impresariat cu el și să luam toți jucătorii de la Rapid să facem bani împreună dar nu am acceptat, eu nu vreau să căpușez clubul.

Probabil a găsit un asociat în acest sens. Aș fi bucuros pentru el că ar avea și un bussines cu ocazia asta ca și așa nu știm cu ce se ocupă.

Îl invit pe domnul Angelescu să mergem la testul poligraf. În cazul în care minte, să îmi dea banii, iar dacă mint eu, îmi asum și renunț la proces”, a spus Florin Manea pentru sursa pe care am citat-o.

De unde a pornit totul

După ce FC Rapid 1923 a primit decizie favorabilă de la Curtea de Apel București în cele două procese privind dreptul de folosință exclusivă a mărcii și siglei, acționarul Victor Angelescu a venit cu mai multe precizări pe acest subiect, potrivit paginii ofciale de facebook a clubului.

“Mă bucură nespus victoria de astăzi și faptul că în sfârșit s-a făcut dreptate.
Instanța a arătat clar cine este Rapidul, deși într-o lume normală nici nu trebuia să avem această potențială problemă.

Conducerea Rapidului transmite, astfel, un mesaj clar către toți șantajiștii, care mai până acum ceva timp cereau sume mici pentru a evita potențiale conflicte inventate și care, după succesele Rapidului din ultimul timp, au ajuns să ceară milioane de euro și procente în club fără a avea nici dreptul și nici măcar posibilitatea materială de a ajuta cu adevărat Rapidul (ținând cont că administrează firme de bloc).

Din păcate, nu este un caz singular, sunt și alți șantajiști care încearcă să profite de acest succes și de faptul că Rapidului îi merge bine. Sunt diverși care inventează că au făcut lucruri și că au adus jucători pe care, de fapt, nici nu îi cunoșteau prea bine.

Aceștia mint și încearcă să inducă în eroare opinia publică prin declarații false, ascunzându-se în spatele “măștii” de rapidist. Ei, de fapt, nu încearcă decât să profite de pe urma acestui club atât de iubit și apreciat.

Mesajul conducerii pentru toți acești parveniți a fost și va fi unul foarte simplu: șantajele nu funcționează, suntem aici să ne facem treaba și împreună cu cei mai frumoși fani să protejăm cel mai iubit club din țară.

Singuri împotriva tuturor!”

S-ar putea sa te intereseze

14 Comments

 1. Manea e un nume sacru pentru toată suflarea rapidista! Tu ești un rebut al familiei Manea! Ce urmărești tu de fapt? Du-te la muncă, fa și tu ceva în viață, ca de tiribombele tale suntem sătui.

 2. DOMNULE FLORIN TE ROG A TE RETRAGE PE MUNTELE ATOS PTR. A FACE MĂTĂNII CU GIORGE COPOS PTR. CĂ V-A CĂZUT PÂINEA-N
  ,, HÂNDEL ,, … CU STIMĂ PTR. RAPID ȘI RAPIDIȘTI …

 3. Bai Maneo intreabal pe Copos daca mai are ceva din ce o furat…..Dute dracu de panarama tu ai fata de Rapid.
  De Dinamo nu te interesezi sa vezi ca au nevoie de sponsor…
  Io nu stiu cum ai ajuns tu la Rapid sigur prin intepaturi de cacatu de Copos….

 4. Acum citiva ani Florinel Manea era alergat prin parcarii si benzinarii de politia din america. A fost prins si comdanat pentru furt ATM, si inselaciunea consumatorului. S-a facut de ris pe unde s-a dus si mai ales famila Manea a avut de suferit.

 5. Era imposibil sa nu iasa si Florin. Florin, simplu, fara Manea, ca Manea este altceva pentru noi rapidistii. Auzi la unii, ca Rapid e condusa acum de un mafiot si un mason. Si ce-i cu asta? Doare ca nu se poate trage ceva de la club? Hai vedeti-va de treaba voastra, ca ati gresit adresa.

 6. Credeam ca aici este „Site-ul suporterilor Rapidisti de pretutindeni.”
  Oare pe cine plăteste acest *florinel* pentru a-i publica părerile pe acest Site. Chiar am avut impresia ca e un Site al suporterilor Rapidisti de pretutindeni.
  Trebuie să mă mai gândesc dacă mai intru pe aici.

 7. Echipa primariei..rapid a fost odata..cand sloganul ,,singuri impottiva tuturor era de actualitate,nu acum cand este condusa de un mafiot si un mason

 8. Cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia! Pana una alta mini patronul Angelescu nu a facut puscarie si chiar daca a fost centralist la firma a avut totusi o meserie onorabila. Asa cum te stie toata lumea de parnaias fitilist, tu poti sa spui orice despre oricine, dar cine te crede, impresaru lu peste?

 9. Cardinho, pe tine te stim pentru activitatile din State baiete, nu ca ai dus jucatori prin Premier League. Pentru alea esti celebru. Crezi ca te cunoaste cineva ca esti tu impresar? Nu ti se pare ciudat ca nici dracu nu vrea sa lucreze cu tine? Au ajuns toti infractorii sa dea lectii. Hal de tara!

 10. Bai Florine, nu stiu cum ati facut voi de a iesit exact pe dos !! Pe tine, desi esti un baiat asa de bun, nascut rapidist, eu, un anonoim, un nimeni, rapidist obisnuit, te dispretuiesc tot mai mult. Si te asigur de intregul meu dispret !
  Iar pe baiatul asta, un parsiv, un baiat de la telefoane, il apreciez de cand l-am cunoscut. Clar, sunt un naiv, m-o fi pacalit.
  Deci, e pe dos. Sau poate nu ?
  Esti jalnic cumetre, compilatia cu care ai iesit si acum, ca de, te mananca in fund, e mediocra de plang toti „doctorii ” Romaniei cand o citesc…
  Ai furat-o, mucles boss, ascunde-te si tu 10 ani, sa mai uite generatia asta de rapidisti de
  tine !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.