Rapid

Florin Manea, dezamăgit de Antonio Sefer; „Nu i-am luat un euro!”

Florin Manea nu poate uita comportamentul lui Antonio Sefer și a recunoscut că este „afectat” de modul în care rapidistul a încheiat colaborarea, scrie prosport.ro

„Eu îl știu pe Antonio Sefer de la 15 ani, l-am impresariat și n-am luat în viața mea un euro de pe urma lui. El a decis să vorbească mai urât despre mine, dar îl iert pentru că îi știu familia. Eu sunt îngrijorat de drumul pe care el îl are, o să vadă. Sunt foarte puțini oameni care l-au apărat așa cum l-am apărat eu și de câte ori am vorbit pentru el și fără bani. Cred că am rămas singurul, eu cu Giovanni care nu mai luăm 10%, am înțeles că toată lumea ia și îi sună să le dea banii.

Eu lui Sefer nu i-am luat un euro, în schimb el a câștigat bani și la semnătură și cu Rapidul…. d-aia sunt supărat. E o vorbă pe care eu le-o spun jucătorilor tineri: «Gândește-te cine a fost lângă tine când nu a fost nimeni. Când ajungi cineva o să ai foarte mulți sfătuitori» Sunt afectat, pentru că nu mă așteptam tocmai la el”, a spus Florin Manea, conform prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Legionarul , imi vrei samanta-n gura ta ?
  Radu L Nicolescu , karas, sandilaule !
  Hai Rapid, petardele, bagajul, vedem ce faceti cu bozgorii !

 2. Luiza: Mai onanistule cu pseudonim de femeie, asa pronosticai si inainte de inceputul campionatului – ca din primele trei meciuri, cu CFR, FCSB si CS Craiova o sa luam max un punct. Am luat 6.

 3. Radu L Nicolescu,vrei ceva frumos,hai sictir !
  O sa vad,ce mai comentezi,cand luam ceaiul de la bozgori,iti reamintesc data:20 ianuarie,anul curent !

 4. Putem sa nu mai auzim de Florin Manea, sau sa-l ignoram pur si simplu? La fel ca si pe Luiza.

 5. Da, si noi suntem dezamagiti,goluri nema,mai da cate 1,2 suturi, ici colo cate un gol,dar este un jucator de divizia b, cine are ochi la acest sport, vede, ne chinuim, meci de meci, nu avem acel plus de valoare!
  RAMAN LA CONCLUZIA, Mutu nu ramane pe banca pana la final, o sa rateze si playoff – ul, exact ca si cupa!
  Hai sa mai bem o „biere”, nea Sucu, Angelescule, numai povesti,cum era vorba unui mare „autostivuitor”, „lasati-ne sa ne pregatim de ceampions lig”, dar „ghinion” cum zice unul cu „6 case din meditatii”, mergeau doar oile!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.