Rapid

Dinu Gheorghe, reacție sinceră după ce Rapid l-a transferat pe Funsho Bamgboye: „E greu să vii să scoți un titular!”

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în prima ligă, a vorbit despre transferul lui Funsho Bamgboye, atacantul nigerian în vârstă de 24 de ani, la Rapid, noteaza prosport.ro.

„Să așteptăm, să nu ne grăbim, că nici când au venit Kait sau Emmers aceștia nu spuneau mai nimic. Kait, echipa națională… dar la Emmers? Hai să așteptăm, să nu ne grăbim. Daniel Niculae ne spune și el că ei nu fac lucrurile de mântuială, fac transferurile bine gândite. Și în vară au făcut transferurile bine, cu Ciobanu, cu Iacob, cu Costache. De acord, dacă din șase aduci trei buni, e în regulă.

Să vedem ce e cu copilul ăsta. Să sperăm că se va acomoda. Vine în plin campionat, nu o să îi fie ușor, echipa joacă, este un prim 11 format deja.

Să vedem. O să îi fie greu să se acomodeze, asta e clar, chiar dacă vine din aceeași parte a României. Faptul că nu a jucat contează și Rapid e o echipă care vrea performanță acum, în momentul ăsta, și e greu să te impui, să intri într-un 11 care deja de un an jumate e în aceeași formulă. Deci e greu să vii să scoți un titular”, a spus Dinu Gheorghe, conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. cristi am auzit ma de tibe tu si becali ce va mai pricepeti la fotbal…tu pe post de turnichet la stadion si oieru pe post de prezervativ

  2. Vad tot felul de comentarii, Sefer nu este ce vrem, Rareș nimic…, sunt tineri, încă mai au multe de învățat, împreună cu antrenorul și ceilalți din echipa, o să dovedească. Ce mă enervează, dar este doar părerea mea, nimeni, dar nimeni, nu spune nimic de Morais, care face niste nefăcute de îți vine să spargi tv.

  3. Sefer nu e jucator de Rapid ,trebuia sa plece sa ne lase ca face si el max 2 meciuri bune pe sezon si vezi doamne mare fotbalist…foarte slab seferica..si Alex Ionita ar trebui sa se trezeasca odata ca are deja o varsta nu e ce trebuie..talentat este dar lipseste ceva…FORZA RAPID GIULESTI!!!! Mereu Alb-Vișiniu…

  4. Vamă băgător de seamă cum îl știu. Se crede mare conducător de club mare cunoscător al fenomenului fotbol dar nu este decât un papițoi albit și jegarit.

  5. Cand va aud cu Rares Ilie al vostru imi vine sa ma cac. A fost el bun, dar nu e un jucator care sa poate face diferenta. Mai ales dupa aproape un sezon de frecat banca. E nevoie de altceva la Rapid, nu de Rares Ilie. Cel care l-a vandut a stiut ce face, a avut ochi. Era copil era pe val, avea o cota buna si l-a dat. Rares Ilie nu va fi niciodata jucator mare , sau capabil sa joace la nivel inalt. A fost doar febra talentului tineretii, dar ca sa devi forbalist adevarat trebuie mai mult de atat. Daca mai statea si anul asta la Rapid, nu il dadeai nici pe 1 mil.

  6. Mutu ne explica acum cateva zile ca un imprumut al lui Rares Ilie inapoi la Rapid ar fi un pas inapoi pentru el si nu se poate face. Azi, Rares Ilie a ajuns la Maccabi Tel-Aviv, in „puternicul” campionat din Israel. Incep sa ma satur de stilul chitros al conducerii. Ne visam #salzburg si ca o sa dominam campionatul in 2-3 ani, dar nu suntem in stare sa dam mai mult de 100k pe un jucator si aducem pe unii de provocam explozii de bucurie fanilor de unde ii luam…

  7. Care titular? Sefer? Costache? Echipa sufera serios la capitolul extreme. Oricine e binevenit. Sefer e atat de bun ca extrema dreapta, incat a ajuns Mutu sa-l chinuie pe Panoiu pe flancuri, desi el saracul e mijlocas central. Rapidul, daca nu avea mare nevoie de extreme, nu il aducea pe nigerian. Exact asta a spus si Niculae cand a zis ca nu se grabesc sa aduca, pentru ca au adus pe unii care nu se ridica la nivelul pretentiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.