Gigi BecaliRapid

Arnold Garita e supãrat rãu! Îi ceartă pe Gigi Becali și Dan Șucu: „Îl vreți pe Garita? Nu ați venit cu banii! Unii vorbesc prea mult”

Arnold Garita, atacantul care a produs surpriza la FC Argeș, îi ceartă pe Gigi Becali (FCSB) și Dan Șucu (Rapid), scrie prosport.ro.

„Toți oamenii din România vorbesc prea mult. Nu e important pentru mine, eu rămân concentrat, îmi fac treaba. Unii de la alte echipe spun: ‘îl vreau pe Garita!’ Dar ei nu au venit niciodată cu banii pentru Garita, nicio echipă nu m-a sunat.

Doar au vorbit și au tot vorbit. Încetați să mai vorbiți! Nimeni nu a vorbit cu mine și cu clubul. E important ca toată lumea să se oprească din a mai vorbi. Lăsați-mă doar să mă concentrez pe fotbal, vreau să joc fotbal!

Dacă nu ai oferte concrete, nu vorbi de mine, oprește-te! Toată lumea vorbește! Sunt concentrat la fotbal, mai am 6 luni și termin. Lăsați-mă să îmi fac treaba. Mă vreți, sunați la club! Nu mă vreți, nu mai vorbiți!”, a declarat Garita la finalul meciului cu Chindia Târgoviște, conform prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Pacat ca nu l-am adus pe asta !
  Are talie, da goluri, daca terminam pe 6 eu sunt multumita !
  Vedem ce facem vineri !
  Hai Rapid!
  Cine zice ca sunt oaie sa se mai gandeasca !
  1,2,3 si … muje steoaia.. muje

 2. Partial are dreptate, dar faptul ca se vorbeste despre el, inclusiv zvonuri, nu trebuie sa-l impiedice sa se concentreze asupra jocului. De aceea exista presa sportiva.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.