Gica HagiRapid

Nu mai intelegi nimic | Rezultat soc in Superliga

A fost o seară de coșmar pentru Farul lui Gică Hagi în etapa cu numărul 20 din Liga 1. Hermannstadt s-a impus cu 4-0 într-o partidă spectaculoasă, la debutul pe noua arenă, scrie digisport.ro

În ciuda dezastrului suferit, Farul rămâne în continuare pe primul loc în clasament cu un total de 40 de puncte, la patru lungimi în fața campioanei CFR Cluj, în timp ce Hermannstadt este pe ultimul loc de play-off, cu 30 de puncte.

Sibienii au deschis scorul încă din minutul 2, când Balaure a reluat cu capul la o centrare a lui Oroian și l-a învins pe Aioani.

Constănțenii au irosit câteva șanse importante de gol prin Pitu, Torje și Alibec, însă Letica a fost într-o formă bună și le-a refuzat golurile elevilor lui Gică Hagi.

Elevii lui Marius Măldărășanu și-au dublat avantajul în minutul 54. După o fază frumoasă construită de sibieni, Paraschiv a centrat în fața porții, iar Balaure a finalizat din alunecare.

Ghinionul constănțenilor a continuat, iar, în minutul 64, Farul a rămas în zece jucători după ce Mihai Popescu a fost eliminat în urma unei intervenții extrem de dure asupra lui Paraschiv.

Scorul a devenit 3-0 în favoarea lui Hermannstadt după ce Buhăcianu a transformat un penalty obținut de Bejan.

Sibienii au rămas și ei în zece jucători în minutul 73, când Issah a fost eliminat pentru o intrare dură asupra lui Benzar.

Hermannstadt a mai primit un penalty în prelungiri, când Bîrzu l-a faultat în careu pe Petrișor Petrescu. Tot Petrescu a fost cel care l-a învins pe Aioani de la punctul cu var.

Pe final, Buhăcianu a scăpat spre poartă și a reușit să înscrie în poarta constănțenilor, însă reușita sa a fost anulată pentru ofsaid.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Lăsați-l pe prostănacul ăla de Hagi, uitati-vă pe cine avem noi ca antrenor de fotbal, pe prostul-proștilor, Miță era savabt pe lângă murătura asta de Mutu!

  2. Era ușor de prevăzut că Farul va pierde treptat din viteză și KVSC va lua al șaselea titlu consecutiv. Unul e Superdan !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.