Adevarat

Leah Williamson are un viitor strălucit în fotbalul feminin.

Leah Williamson este o fotbalistă engleza care joacă în prezent pentru Arsenal Ladies și pentru echipa națională de fotbal a Angliei, pe postul de fundas. Ea s-a născut pe 8 iulie 1997 în Basildon, Essex, Marea Britanie și a început să joace fotbal la o vârstă fragedă, fiind membru al echipei locale de juniori.

Williamson a făcut trecerea la Arsenal Ladies în 2013, iar în 2015 a devenit titulară în echipă. Ea a ajutat echipa să câștige WSL și FA Cup în 2015 și 2016, iar în 2017 a fost numită în echipa anului din WSL. În plus, Williamson a câștigat titlul de fotbalistă a anului din WSL în 2018.

Williamson a făcut și debutul pentru echipa națională de fotbal a Angliei în 2016 și a fost inclusă în echipa pentru Cupa Mondială de Fotbal Feminin din 2019. Ea a jucat un rol important în ajutorarea echipei să ajungă până în semifinale, unde au fost învinsi de SUA.

Williamson este cunoscută pentru abilitățile sale defensive, dar poate juca și ca mijlocaș ofensiv. Este considerată una dintre cele mai promițătoare tinere fotbaliste din Marea Britanie și are un viitor strălucit în fotbalul feminin.

Foto: Instagram / Leah Williamson

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nici de Craciun nu i se pune pofta-n cui!
    Ba mai ceva avem acum stiri si poze cu femei, una din doua! :))
    Baga reclame la site-uri porno din atat, macar acolo avem si lucru manual, nu doar rânjim ochii ca babalacii. =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.