Rapid

Cum a fost bătut Daniel Pancu într-un club, după ce a ajuns la Rapid: „Cădeau mesele, se dărâmau!”

Daniel Pancu a povestit un episod amuzant de pe vremea când a ajuns la Rapid și a fost bătut într-un club din București.

Fostul mare internațional a fost avertizat că „Bucureștiul fură fraierii”, însă Pancu, sosit de la Iași, a fost protagonistul unui incident care i-a lăsat un semn pe față, scrie prosport.ro

Deși a avut o viață extrasportivă agitată, Daniel Pancu a fost printre cei mai buni jucători pe care i-a dat fotbalul românesc. Acum selecționerul României U20, Pancu a câștigat un titlu cu Rapid (1999), trei Cupe (1998, 2002 şi 2006), dar şi două Supercupe (1999, 2002).

Ajuns la Rapid la doar 20 de ani, în 1997, Daniel Pancu a petrecut pe cinste într-un club din București. Doar că fostul mare jucător a avut probleme cu un bodyguard, după ce a intrat în vorbă cu iubita acestuia.

Revenit la antrenamentele grupării din Giulești, Pancu a fost „luat pe sus” de Mircea Lucescu, în condițiile în care tehnicianul și-a dat imediat seama că fostul vârf și colegul său „s-au distrat prea mult”.

„Nea Liță Dumitru ne-a spus de la început celor din provincie că Bucureștiul fură fraierii. Ea era iubita unui bodyguard. Nu înțelegeam… cădeau mesele, se dărâmau. Am rămas cu un semn. Și eu, dar și alt coleg. Ne-a văzut nea Mircea și ne întreabă: «v-ați bătut? Sunt cel mai fericit din lume, așa vă trebuie»”, a dezvăluit Daniel Pancu, în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Pancone, sa stie ca ai mereu usa deschisa la rapid. iar rapidistii adevarati nu te-au uitat si nici nu te vor uita. sunt unii rautaciosi care nici ei nu isi pot explica de ce au ceva cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.