Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

Cine transmite la tv „triunghiularul” cu Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina de pe Arena Națională

Turneul amical International Cup, la care vor participa echipele FC Rapid (locul 3 în campionatul României), Borussia Dortmund (locul 6 în campionatul Germaniei) şi Fiorentina (locul 10 în campionatul Italiei), se va desfăşura la 10 decembrie, începând cu ora 13:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Partidele vor fi transmise la tv de Digi Sport 1, Orange Sport 1și Prima Sport.

În cazul în care la finalul celor 60 de minute scorul va fi egal, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare, pentru a se stabili câştigătoarea.

Programul meciurilor este următorul: Rapid – Borussia Dortmund (ora 13:00), Borussia Dortmund – Fiorentina (ora 14:30) şi Rapid – Fiorentina (ora 16:00).

Mai multe vedete ale fotbalului mondial, printre care şi jucători au fost la Cupa Mondială din Qatar, vor fi prezente, sâmbătă, pe Arena Naţională. International Cup este un turneu triunghiular la care participă Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina, fosta echipă a lui Adrian Mutu, actual antrenor al giuleştenilor.

Borussia Dortmund. este prezentată de organizatori ca ”o echipă calificată în primăvara UEFA Champions League şi câştigătoare a 8 titluri Bundesliga, o Cupa Campionilor, rivala lui Bayern, formaţia care i-a avut în vestiar pe Michael Zorc, Erling Haaland, Robert Lewandowski sau Marcel Răducanu”, în timp ce Fiorentina este ”o echipă calificată în primăvara UEFA Conference League, cu două titluri în Serie A, 6 Coppa Italia şi o Cupa Cupelor, unde au făcut spectacol Giancarlo Antognoni, Gabriel Batistuta sau Adrian Mutu. ACF Fiorentina”.

Programul meciurilor de la International Cup:

  • Rapid – Borussia Dortmund, de la ora 13:00
  • Borussia Dortmund – Fiorentina, de la 14:30
  • Rapid – Fiorentina, de la 16:00

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.