Marius SumudicaRapid

Singurul motiv care l-ar putea face pe Marius Șumudică să se răzgândească în privința retragerii din fotbal: „Dacă se întâmplă asta, sută la sută vine!”

Daniel Pancu a dezvăluit care este singurul motiv care l-ar putea face pe Marius Șumudică să se răzgândească în privința retragerii din fotbal, scrie prosport.ro

„Șumi a mai avut momente din astea. Dar dacă îl caută Rapidul se răzgândește.
Dacă îi face ofertă Rapidul, eu spun sută la sută că vine”, a spus Daniel Pancu, la ProSport Live.

Florin Prunea a confirmat spusele colegului de platou. Fostul portar al Generației de Aur este convins că Șumudică nu va sta departe de fotbal, deoarece a fost întotdeauna foarte atașat de această meserie.

„Mie îmi place să îl văd la televizor, mă uit cu drag la Șumi. Are și ce să spună și o mai face și deliciul telespectatorilor.
Îl văd antrenând, nu îl văd să stea departe. Respiră fotbal prin toți porii, nu prea îl văd eu să stea departe de fotbal”, a adăugat și Florin Prunea.

Marius Șumudică a șocat lumea fotbalului prin anunțul făcut ieri, în care a anunțat că nu mai are de gând să continue ca antrenor după ce va reveni din străinătate.

Nu discut de fotbalul românesc! Nu mă interesează fotbalul românesc, deocamdată sunt sub contract. După ce nu voi mai antrena afară, voi veni în țară și mă las de meserie. Voi lucra în televiziune.

Nu m-a supărat nimeni, asta e decizia mea irevocabilă. Vreau să mai antrenez 4-5 ani la nivel de străinătate, apoi mă retrag! N-am nimic cu România, școala românească de antrenori m-a format, dar e o decizie personală.

Mi-a ajuns, vreau să fiu expert la tv. Nu-mi doresc să mai antrenez. Nu-l copiez eu pe Pique, nu mai am putere. Peste 4-5 ani vreau să stau liniștit”, a declarat Marius Șumudică.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Rapidul trebuie să facă trecerea de la boemie la profesionism. Cu toată părerea de rău Șumudică nu poate face asta. Miștoul și garagața nu țin loc de performanță. Putea să ajute Rapidul dar nu a făcut-o. Acum e nemulțumit că același Rapid nu-i arată o recunoștință care nu are motiv să i-o arate…

  2. hei tataie nici chiar asa. Shumi cu toate capriciile lui e inca admirat de multi rapidisti,. numia atat am vrut sa spun si sper ca nu te-ai suparat pe mine. am fost si raman respectos cu toti rapidistii nostrii chiar daca uneori nu suntem de aceiasi parere

  3. Lasati mascariciul in pace, nu-l mai bagati in seama ca nu mai scapati de el! Lasati-l sa fie expert la tv, poate le ia locul lui Tom si Jerry…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.