Cristian SapunaruRapid

Radoi a vorbit despre Sapunaru: „Imi pare rau ca…”

La finalul partidei, antrenorul Universității Craiova, Mirel Rădoi, și căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, s-au lăudat reciproc.

Rădoi (41 de ani) consideră că Săpunaru (38 de ani) este o veritabilă „locomotivă” pentru spiritul Rapidului.

”Mă fac că nu-l văd! El încă joacă, eu m-am retras deja. Spiritul Rapidului i se datorează în mare parte. Îmi pare rău că n-am jucat în aceeași echipă”, a spus Mirel Rădoi.

În replică, Săpunaru a declarat că își pune speranțele în antrenorii tineri, care pot să readucă performanța în fotbalul românesc.

”N-aveam cum să jucăm la aceeași echipă, eu sunt cu Rapidul, el cu Steaua. A fost un jucător valoros, îmi doresc pentru el și pentru antrenorii tineri să facă ceva cu fotbalul din România, trebuie să ridicăm capul în Europa din nou”, a spus căpitanul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Radoi merita toate aprecierile iubitorilor de fotbal daca a facut gestul asta de le interzice lui Ivan si Baiarrom sa mai simuleze. Ajunsese astia 2 sa cada si cind tusea adversarul m-a surprins Baiarrom in meciul cu noi ca nu prea a cazut, si nu stiam de ce ? Dar in semn de protest cred, au stat ceilalti a doua repriza numai pe jos, si uite ca le-a prins bine ca au scapat de infringere, deci mai are de lucru Radoi la capitolul asta, daca nu i s-o parea ca au facut bine trisorii ceilalti care datorita lor din 45 de min. nu s-a jucat 25 a doua repriza.!!

  2. Problema in aparare nu e Sapunaru. E Grigore. Omul pur si simplu nu mai poate, nu mai are mobilitate. Iacob ar fi trebuit sa i fie inlocuitor, dar pare ca gafeaza la fel de mult si el. Ne trebuie neaparat pe cineva mai in putere acolo in spate. Poate Luckassen, ca el oricum nu contribuie cu altceva:) Sapunaru e fundas box to box plus lider in teren, fara el eram mult mai rau.

  3. Și cum explică Sufletul Rapidului faptul că în fiecare meci luăm două goluri în prima repriză?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.