Adrian MutuGica HagiRapid

Adi Mutu despre atacantul de nationala dorit la Rapid: „Ne place și ne face cu ochiul!”

Adi Mutu ar vrea să i-l „sufle” lui Gică Hagi pe Denis Alibec, dar spune că sunt șanse mici ca „Regele” să îi permită atacantului să plece în acest moment.

Adi Mutu și-ar dori ca Gică Hagi să îi permită să se transfere la Rapid, dar se îndoiește că „Regele” ar fi de acord cu această mutare acum, când echipa lui este pe primul loc și țintește titlul în Superliga.

„Vorbeam în general de forma în care se află Alibec. Atunci când joacă, cred că orice echipă din Liga 1 îl vrea. Nu negăm faptul că ne place și nouă și ne face cu ochiul.

Exact cum am mai spus, nu cred că Gică, care e în lupta la titlu, se va despărți de el. Cred că toate echipele din Liga 1, care au pretenții, caută atacantul ăla care trece de 10 goluri într-un campionat”, a declarat Adi Mutu, potrivit Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Daca pleaca cineva de la Farul in plin sezon pleaca cu un motiv bine intemeiat. Mutu ar face bine sa stea linistit in privinta lui Alibec, ca Hagi e peste el din toate punctele de vedere, mai ales la smecherie. Hagi a intepat nume grle din fotbalul romanesc. Nu exista un singur transfer de la Farul la orice alta echipa in care Hagi sa se fi ars. Si daca Alibec joaca bine la Farul nu inseamna ca la fel va fi si la Rapid. Mai bine ar pune ochii pe jucatorii de care nu se vorbeste si pe care Hagi nu ii ofera pe tava contracandidatelor la titlu, gen: Pitu, Grameni, Artean, Kiki, etc.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.