RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu a anunțat unde se vor juca meciurile dintre Rapid și FCSB: „Ne gândim la suporteri””

Victor Angelescu, acționar la Rapid București, a anunțat unde se vor juca meciurile cu FCSB de acum înainte.

Declarația a venit și în contextul subiectului legat de posibilitatea ca noua arenă din Giulești să fie extinsă. Victor Angelescu a explicat că acest lucru nu este posibil, pentru că rapidiștii s-au interesat încă din momentul în care stadionul era la stadiul de proiect.

„Nu am studiat această chestiune ( dacă se poate mări stadionul cu 2.000 de locuri), pentru că știu că nu se poate. Nu e posibil să mai mărești. Am încercat de atunci de când era încă la stadiu de proiect și nu se mai poate.

Dar ca să vă răspund… Noi am jucat acel meci cu FCSB, pentru că a fost pentru prima oară pe noul stadion, dar pe viitor vom juca pe Arena Națională când vom juca acasă cu FCSB, ca să poată să vină toată lumea pe viitor.

Nu e mare diferență pentru noi că mai câștigăm 50.000 de euro în plus din bilete… ne gândim la suporteri, pentru că avem foarte mulți și e păcat să îi privăm de posibilitatea de a vedea meciul”, a spus Victor Angelescu, potrivit Sport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Când te gândești că s-au găsit 100 de milioane de euro pentru reconstruirea inutilă, la aceeași capacitate, a stadionului Ghencea, care era în perfectă stare, numai ca să se fandosească MApN cu o fațadă „modernă”… iar noul Giulești a fost micșorat cu 30% față de cel din 1939!
  Stăpânii de azi ai României sunt cu toții ceaușei fideli tăticului.

 2. Orice este posibil dacă se dorește ! Toți inginerii de structuri știu să proiecteze construcții cât mai îndrăznețe, dar noi ne-am ales cu cel mai mic și urât stadion dintre cele noi ! Dușmanii Rapidului au lucrat cu succes și aici !

 3. Asa cum au scris si baietii mai jos, existau n solutii pt caile ferate, fie bagate in subteran fie sa treaca pe sub tribuna
  Acest lucru tot se poate face din ce am vazut tribuna a 2a nefiind conectata la cealalta parte a stadionului, poate fi dezasamblat sau marita usor
  Cs Rapid a receptionat stadionul cu multe probleme estetice care se vad si de la tv, cu alte cuvine treaba romaneasca de mantuiala

 4. Se putea face mai mare, dar nu s-a vrut. Trebuiau bani pentru Ghencea 😉
  Liniile CFR nu sunt o problemă. Tribuna a 2-a putea să se extindă deasupra lor, în consolă, sau eventual pe piloni plasați între linii. Și tribuna 1 se putea extinde la fel până la axul Căii Grivița, iar traficul ar fi curs pe dedesubt, ca printr-un tunel. Și tribunele și peluzele puteau avea două etaje.
  Numai că lucrările astea au fost decise pe vremea lui Victor Ponta, stelist declarat…

 5. „daca, atunci, acolo sus cineva ne iubea „se poatea face un stadion mai mare, as zice macar cu 4000 de locuri mai mult. si se putea, daca duoa linii de cale ferata de linga staion ar fi fost dezafectate ca si asa cfr-ul e o catastrofa pt romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.