Horatiu MoldovanNaționala de Fotbal a RomânieiRapid

Rapidistul pe care Florin Prunea îl cere în titular la echipa naționalã a României

Horațiu Moldovan este portarul pe care Florin Prunea îl dorește în poarta primei reprezentative de fotbal a României.

Goalkeeper-ul Rapidului este văzut de către membrul „Generației de Aur” ca fiind cel mai bun portar român din acest moment.

„Moldovan a avut două intervenții incredibile! Din nou! Nu este prima dată! Eu cred că în momentul de față Horațiu Moldovan trebuie să fie titularul echipei naționale. Titular. Radu este cu probleme. L-am văzut. Acum are și probleme medicale din câte am înțeles. Eu cred că a venit timpul ca Moldovan să debuteze la echipa națională. Mi se pare un portar care dă foarte mare siguranță”, a spus Florin Prunea, conform prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Mai bine nu. Avem mare nevoie de Moldovan. Dacă joacă la Națională pleacă afară. Cu cine îl înlocuim? Fără el luăm un gol în plus pe meci.

  2. Pai cum sa il ia pe Moldovan, papagalo-filozoful cind el are portar de zece la ZCSB ? sau prefera portar din ligile inferioare din Italia, Spania, ca el doar acolo stie sa caute chiar daca sint rezerve, avem jucatori titulari in primele ligi din alte tari, dar el ia rezerve din liga a doua din astea 2 tari si mergem sa ne calificam la turnee finale !! Mai ia 5 jucatori de la ciobanas, ca daca nu stie el ce pateste si e gata de lupta !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.