Horatiu MoldovanRapid

Se incearca un super transfer! Cand vor putea face giulestenii noi achizitii

Finalul turului a gasit Rapidul pe un nesperat loc 2, iar aceasta pozitie da sperante, incredere si dorinta pentru mai mult.

Astfel, oficialii giulesteni au inceput deja sa lucreze la achizitiile pe care le vor putea face incepand cu data de 17 ianuarie.

Adrian Mutu se consulta permanent cu Daniel Niculae si Victor Angelescu, in timp ce Dan Sucu a promis ca va asigura bugetul necesar pentru ca Rapidul sa aiba un cuvant greu de spus la finalul campionatului.

Din sursele 1923.ro, principalul post pe care vor sa-l acopere rapidistii este cel de portar, deoarece Horatiu Moldovan va putea foarte greu pastrat, pentru ca in acest moment foarte multe cluburi occidentale il au pe lista de prioritati, iar trensferul sau in viitorul apropiat este inevitabil.

Astfel, Rapid incearca sa dea lovitura cu aducerea lui Florin Nita, de la Sparta Praga

Pana atunci insa, Rapidul are meci cu FCSB. Meciul se va juca pe National Arena

Ramai pe 1923.ro pentru a afla primul stirile cele mai importante din viata Rapidului!

S-ar putea sa te intereseze

16 Comments

 1. Dar de ce sa nu ii ofere lui horatiu un contract bun sa ramana in continuare …de ce tot timpul sa vindem …deabia sosit domnul sucu isi permite o perioada sa investeasca fara profit .. un an in grupe conference sau europa si lui moldovan ii poate creste valoare cu mult mai mult … tot ce avem bun vindem …. ar fi fost bun rares ilie anul acesta …

 2. Rapid nu are om de gol ! Un coordonator de joc și trebuie gândită și apărarea că este cam bătrână !

 3. Mihai Popa-portar
  Garita (FC Argeș)-atacant
  Un coordonator la mijlocul terenului, Ioniță este o glumă și greșește și foarte mult (faulturi inutile și periculoase chiar, vezi meciul cu mititeii craioveni și ratează foarte mult în situații clare, chiar singur cu portarul advers)

 4. Paraschiv ,de la Sibiu, Dican de la Botoșani, Popa de la Voluntari, un fundaș stinga, și un nr 10 adevărat, nu ca Ioniță. Atât de nerespectat a ajuns nr 10 încât să fie purtat de Ioniță? Poate cei ce se ocupă de transferuri la Rapid sa nu mai aducă jucători ca Mățan, Ioniță, toți cu piedica mică și sub 1,75 m.

 5. Cei mai buni ar fi niste jucători tineri de la Hagi dacă acesta s-ar hotărî să de-a jucători sunt bine antrenați și prezintă interes indiferent pe ce post.

 6. Ce sa facem cu Nita,? iar luam rebuturi de la altii, am avut si multe calificari cu el, Mihai Popa e cel mai indicat, Paraschiv si Onghenda, ar fi buni si Mutu sa ii lase pe altii sa ii aleaga ca a adus destule tinichele. Si chiar si lui Nico ii trebuie un consultant, ca din 12 transferuri facute doar 3 au fost mai bunicei !!!

 7. Niță ar părea soluția. Problema ar fi de salariu. Baba Alhassan , de , departe e super meserie. Chiar și Paraschiv. Mi-am dorit să nu am dreptate în privința lui Marko. În secundele când mă bucuram în templu pt golul marcat bulangiilor, lovitura de cap pt 1-0, CHIAR M-AM RUGAT să nu fie pt el , doar foc de paie.Dar se pare că toți 3 , stau bine ca fizic……eficiență în schimb….pauză. Și ne trebuie , neapărat să pregătim unul-doi fundași centrali super valoroși. Pt că Săpun și Dragoș , nu o vor mai duce mult la nivelul pe care îl dorim, acela de a lua campionatul. Și știm cu toții, că e adevărat: atacul câștigă meciul și apărarea campionatul. Hai Giuleștina! Să luăm 6 puncte cu CFR , zecesb și „alde praz”. Minim.

 8. Paraschiv atacant si Nita in poarta (in cazul in care pleaca Moldo) si poate si Baba Alhassan si luam campionatul

 9. Niță e alegerea perfectă. La Sparta nu poate rămâne și mai are 4-5 ani de carieră la nivel maxim.
  Și, evident, trebuie găsit un vârf adevărat. Avem trei gloabe de 1,90 m care împreună marchează mai puțin decât Popadiuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.