Rapid

Ce avere are Dan Sucu

Dan Șucu a făcut o dezvăluire șocantă despre adevărata lui avere: patronul de la Rapid a contrazis cifrele din Forbes, scrie prosport.ro care citeazã gsp.ro

Omul de afaceri care s-a implicat, începând cu vara acestui an, în conducerea giuleștenilor alături de Victor Angelescu, a discutat despre adevărata valoare a averii sale și a mărturisit că suma de 120 de milioane de euro care apare în Forbes este departe de adevăr.

Tot în podcastul celor de la GSP, Șucu a confirmat și faimoasa replică a lui Ion Țiriac, care a precizat în urmă cu mai mulți ani că un om se poate simți bogat doar atunci când nu mai simți nevoia să verifici nota de plată.

„Părerea mea este că acolo e cam o treime din valoare. Banii îți dau o anumită încredere și, într-adevăr, o liniște, o siguranță.

Are dreptate domnul Țiriac, pentru că există un moment în care pur și simplu nu mai ai nevoie să te uiți pe notele de plată. Pe cele personale mai puțin, pe cele de societate, da. Trebuie”, a spus Dan Șucu, conform GSP.

Dan Șucu a recunoscut în urmă cu aproximativ o lună că principalul motiv pentru care a ales să investească la Rapid a fost reprezentat de copiii și soția lui, care au fost de-a dreptul fascinați de atmosfera din Giulești, potrivit omului de afaceri.

„Copiii mei sunt absolut fascinaţi de suporteri și de atmosferă! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit. Să dorească să fie respectat, asta e altceva”, a spus Dan Șucu, conform AS.ro.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. O să vedeți adevărata față a lui Șucu atunci când el va începe să piardă bani cu Rapidul.
  Acum e bine, e frumos, Rapidul e pe val, totul e roz.

 2. Bravo Octavian, ai dreptate .
  Sa fie rusine celor care administreaza acest site.
  Voi ne dati stiri cu comentariile spurcate ale lui jiji ciobanul si argatul sau ,sugatorul berbecilor si magarilor de la stana .

 3. Au trecut 15 ore de la meciul pe care Rapid l-a avut in Cupa Romaniei in care au debutat niste tineri in tricoul echipei mari iar voi, cei care administrati acest site nu dati nici o stire. Bine ca atunci cand au fost evenimente mai importante, v-ati grabit sa ne informati despre corsicani, boccii, Prodanca sau Nosfe. Si mai aveti pretentia sa va numiti 1923.ro, chipurile site-ul al tuturor suporterilor rapidisti. Rusine!

 4. Cred că atât Angelescu cât și Șucu merită respect din partea noastră a suporterilor.

 5. Domnul Sucu este altfel de patron, fatza de cum stiam noi ca este un patron. El tace si face. Da, a demonstrat ca face si merita aprecierea noastra. Rapidul este pe un drum bun. Sper sa ne tina Dumnezeu. FZR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.