Rapid

Dragoș Grigore după victoria cu Hermannstadt: „Presiune este tot timpul la Rapid și va fi mereu!”

Dragoș Grigore a ținut să le mulțumească suporterilor giuleșteni care au făcut deplasarea la Mediaș și care au asigurat fondul sonor de pe stadion.

„N-am mai marcat de mult. A trecut un an și ceva. Mă bucur că am marcat, mă bucur că am reușit să obținem cele trei puncte. E adevărat, o primă repriză fără ocazii mari de a marca. În a doua repriză, am reușit să ne creăm ocazii. Presiune este tot timpul la Rapid și va fi mereu. Nu cred că această presiune ar trebui să ne ia din elan. Rapidul e o echipă cu pretenții, tinde sus și nu cred că trebuie să dăm vina pe presiune. Sunt meciuri în care nu am marcat, trebuie să depășim acele momente. Vom face tot ce depinde de noi să îndeplinim primul nostru obiectiv, acela de a ne califica în play-off.

Da, suntem peste tot acasă, nu cred că e niciun secret. Le mulțumim pe această care. Ne bucurăm și pentru ei în această seară, dar sincer să fiu nu a fost ușor, pentru că Hermannstadt e o echipă bună, o revelație. Felicitări celor de la Hermannstadt pentru ceea ce au realizat până în acest moment.

De mâine va trebui să uităm acest meci, pentru că urmează meciul de cupă și apoi cel contra Farului, liderul din campionat. Ne vom pregăti și vom da totul”, a spus Dragoș Grigore, la flash-interviul de după meci.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Rapid este o echipă în formare, problema la noi este că Adi Mutu nu este antrenor de fotbal, nu le are deloc!

 2. & Numai echipele ca întâlnesc FCSB joacă „Tiki-Taka” foarte bine , ? Dacă vreți să vă evaluați nivelul de pregătire „Tiki-Taka”, organizați partide de fotbal cu FCSB , ! ‘ ?

 3. Acum e clar că Rapidul va fi campion în 2023!
  Trebuie deja studiate transferurile pentru tentativa istorică de calificare în Liga Campionilor. Nico să nu doarmă!

 4. Daca batem marinarii sunt fericita si cred ca o sa am orgasm!
  Imi pare rau de Papeau,nu joaca nimeni ca el in colonie!
  3 pct cu regele si suntem zmei, inca odata pentru valet si ciobanu srf, beghhhee, behheee, oitelor

 5. Dacă Șucu și-ar ridica poalele în cap ca să-i vadă toată strada curul, presa ar scrie și despre el în fiecare zi. Cine-i de vină ? 😄😄😄

 6. Doua rinduri au scris lingaii din presa despre fabulosul gol marcat de EMMERS, daca inscria Taxi Ionescu o asa capodopera de gol, slugile echipei 10 il cereau capitan la nationala, sa i se faca un imn individual, si tot la fel si pe Omranit care si despre ala au o luna de cind il pupa in cur, despre victoria RAPIDULUI de la Mediasi la fel 2 rinduri si atit, restul despre Becali si echipa de 10 iti este lehamite pur si simplu ca Rapidul umple stadioanele pe unde se duc.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.