Gica HagiRapid

Dan Șucu pune presiune pe Adi Mutu. „Rapidul va câștiga titlul! Avem tot ce ne trebuie pentru a merge înainte!”

Dan Șucu este sigur că echipa din Giulești va câștiga titlul. Întrebat dacă este posibil acest lucru în sezonul actual, milionarul a lăsat să se înțeleagă că asta așteaptă de la echipa antrenată de Adi Mutu.

„Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit. Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România.

În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major! Nu există dacă, Rapidul va câştiga titlul! Anul ăsta? Doamne ajută!

Avem cel mai frumos stadion, cea mai frumoasă echipă, cei mai frumoși fani. Avem tot ce ne trebuie pentru a merge înainte. Este mult mai bine decât m-am așteptat”, a spus Dan Șucu, la Pro Arena.

Rapid ocupă locul doi în clasamentul din Superliga, cu 24 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța, însă echipa lui Gică Hagi are un golaveraj mai bun. Formația din Giulești are opt victorii și trei înfrângeri în 11 etape.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Domnul Șucu a pus atăta presiune încât am fost inexistenți în fața codașeidin Târgoviste. Săracii târgovișteni nu au găsit până acum niște fazani de care să profite și iacă îi găsi pe fraierii din Giulești. Din păcate nu avem nicio viziune pentru jocul numit fotbal.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.