RapidVictor Angelescu

Curtea de Apel Bucuresti recomanda clubului patronat de Sucu&Angelescu sa ajunga la o intelegere cu AFC Rapid

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 14 decembrie procesul pentru marca, pentru a da posibilitatea celor doua parti sa ajunga la o intelegere amiabila.

Site-ul newsonline.ro publica motivarea recomandarii Curtii de Apel si arata ca din acest moment mingea este in terenul clubului patronat de Dan Sucu si Victor Angelescu.

”De asemenea, învederează că miza propriu-zisă a câştigării procesului este aceea de a putea folosi sigla, apreciind că aceasta încă îi aparţine şi pe care a făcut-o notorie, pentru că reprezintă emblema Asociaţiei, precum şi de a se ajunge cu echipa, cu ajutorul susţinerii fanilor, în Liga I. Totodată, învederează că investiţiile sunt determinate de modalitatea în care această siglă este folosită. Este sigla care a adus cele mai mari performanţe ale echipei Rapid între anii 2001-2006 şi care atrage toţi suporterii echipei Rapid. Se mai susţine că apelanta-pârâtă a primit o investiţie substanţială din partea unui cunoscut investitor de pe piaţa românească care a înţeles să investească în echipa Rapid care joacă sub actuala siglă cunoscută de publicul românesc pentru că a adus performanţă pe teritoriul României. Partea adversă este o societate recent înfiinţată, în 2018, iar atragerea tuturor investiţiilor s-a făcut pentru că a existat un investitor care a investit în echipă pe motiv că aceasta a avut sigla. Curtea recomandă părţilor să încerce să stingă litigiul pe cale amiabilă. Apelanta-reclamantă, prin avocat, învederează că a fost şi este deschisă la negocieri pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă. Mai arată că mobilul acţiunilor provine din întregul istoric al Asociaţiei. Asociaţia este o organizaţie istorică, care a fost înlăturată prin mijloace nelegale. Parcursul unei echipe din Liga a III-a până în Liga I depinde de susţinerea suporterilor”, se arată în încheierea Curții de Apel București.

Reamintim faptul ca FC Rapid 1923 a recunoscut deja, oficial, in apararile formulate catre FIFA in cazul Julio Cesar, ca AFC Rapid este continuatoarea istorica a FC Rapid SA.

Documentul oficial poate fi citit aici

Asadar, sa speram ca cele doua parti vor ajunge la o intelegere benefica pentru toata suflarea rapidista, pentru a evita sa lasam in mana unui judecator soarta unui nume pentru care rapidistii simpli fac atatea si-atatea sacrificii!

O intelegere intre AFC Rapid si FC Rapid 1923 SA ar face ca Rapidul sa fie SINGURA echipa din Romania cu o continuitate istorica de necontestat, iar acest lucru ar trebui sa primeze orgoliilor. Orgoliul nostru, deloc mic, ar trebui indreptat in lupta pe care o avem de dat in fata dusmanilor istorici, nu contra noastra. 

Sa speram ca toti cei implicati vor reasculta piesa lui Nico cu RAPPA si vor intelege ca trebuie „să punem punct războiului fratricid”

S-ar putea sa te intereseze

18 Comments

 1. Manolică cu pretențiile sale să meargă să joace pe maidane,iar noul Rapid să-și continue drumul frumos pe care a pornit. Era o vorbă pe vremuri: morții de la groapă nu se mai întorc. Așa că Manolică să meargă la UE, să-și primească recompensa.

 2. Dar nu ar fi normal sa achite gruparea asta reclamanta datoriile pe Cezar ala, apoi am inteles ca ar mai fi inca 2 sa fie cu datoriile la zi, si apoi sa se aseze la masa tratativelor ? Si sintem siguri ca se vor ,, inpaca „isi ia comisionul si cel care a propus armisititiul, si astfel o sa fie pace.!!

 3. În textul ăsta confuz (cam atât pot judecătoarele noastre înscăunate politic…) s-ar zice că e vorba de siglă, nu de altceva. Adică desenul ăla făcut de un copil fără talent, cu un fel de pasăre care vrea să fie vultur sau așa ceva.
  Eu sunt rapidist de mult, dar sigla asta am observat-o doar în ultimii ani. Cică ar fi fost inventată pe vremea lui Utecilă. Lui i-o fi plăcut mult, că avea studii de învățător. În realitate e urâtă și fără legătură cu istoria de un secol a Rapidului.
  Dacă asta cere AFC, să i se lase păsărica și basta. N-are nicio valoare, estetică, sentimentală sau istorică. Rapidul poate adopta altă emblemă chiar mâine, mai frumoasă și mai deșteaptă.

 4. Sa speram ca aceasta negociere nu include sume de bani iar AFC sa doneze tot ce au, pana la urma Rapid 1923 e clubul ales de suporteri si gata.

 5. Umblă vorba prin târg că Manolică e pe mână cu Șucu, care vrea să-l evacueze pe Angelescu prin manevra asta…

 6. Șucule, deschide punga! Un milion jumate partea lui Florin, un milion pentru Manoliu plus ceva mărunțiș pentru foștii jucători ai răposatului Taher…

 7. parca se spune ca deciziile FIFA primeaza peste atributiile tribunalelor din Romania si atunci de ce nu se respecta acest lucru. FIFA nu cunoaste si nici nu stie cine este acest AFC, altfel i-ar fi trimis lor nota de plata de 600 000 de euro pe care Raipd1923 a platit-o deja lui julio cesar.
  mai, nea Manoliule, fi macar acum, in ultima clipa, intelept si lasa Rapidul in pace.

 8. Ce rușinos!Nu pot sa cred că CA ,,recomanda,,.Pai daca e istorică AFC să plătească datoriile istorice,iar actualul Rapid să rămână cu ce a cumpărat la licitatie.Eu nu as negocia nimic.Ce vrea AFC? Bănuți multi….Pentru ce? Simplu ar fi să facă ce a făcut și Miscarea CFR…Sa renunțe in favoarea actualului Rapid.

 9. Din câte se aude prin târg, Manoliu e pe mână cu Șucu, care vrea să-l evacueze pe Victor din acționariat.

 10. Cum rămâne atunci cu licitația pentru siglă, palmares, nume? A fost organizată public, în baza legii române, în urma falimentului decis de justiție, iar Angelescu a plătit o jumătate de milion.
  Înseamnă că statul român a păstorit o escrocherie? Cine răspunde pentru ea?
  Cine a încasat banii?
  Dacă AFC pretinde că e moștenitoarea vechii societăți falimentate, înseamnă că AFC ar fi trebuit să își asume toate obligațiile față de creditori – inclusiv Julio Cesar.
  Curtea de Apel n-ar trebui să încurajeze șarlatania.

 11. Ce mai vor mai fraților și manoliu ăsta, dacă se consideră continuator al Rapidului să plătească actualului Rapid din superliga suma achitată de acesta pentru jucătorul brazilian care a câștigat la FIFA !
  SIMPLU CA BUNĂ ZIUA !!!

 12. Manoliu sa dea aia 600k datorie, si dupa ar trebui bagat in seama. Asta crede ca ar doar drepturi, obligatii zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.