Rapid

CFR Cluj pierde la scor inainte de derbyul cu Rapid

CFR Cluj a pierdut la scor de neprezentare in Turcia, contra Sivasspor si vin in Giulesti mai mult cu gandul la partida decisiva din Conference League.

Inainte de meciul cu ardelenii, Peluza Nord a postat un comunicat in care evidentiaza respectul reciproc dintre cele doua cluburi:

Vișiniu în lung și-n lat!

Duminică are loc un nou episod din derby-ul feroviar al vișiniilor. Rapidul înfruntă CFR Cluj, campioana României, în fața unui stadion plin, neîncăpător, ca de fiecare dată când Realu’ din Giulești își răsfață frumoșii nebuni din tribune.

Sfârșitul de săptămână se apropie, vulcanul este pregătit să erupă, iar băieții sunt mai motivați ca niciodată să obțină o nouă victorie. Vocea, steagul și fularul reprezintă Sfânta Treime Giuleșteană, iar ziua de meci este cea mai mare sărbătoare. În Giulești există doar meciuri frumoase, într-o atmosferă unică și duminică va fi o nouă confirmare.

În toate deplasările din Gruia, fanii și oficialii CFR-ului au arătat respect față de rapidiști, iar noi încurajăm suporterii Rapidului să răspundă cu aceeași atitudine respectuoasă fanilor clujeni care vor face deplasarea în weekend.

Ne vedem pe stadion!
Hai Rapid!

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.