Gica HagiRapid

Ar fi transferul anului! Ovidiu Herea il vrea la Rapid

Ovidiu Herea s-a declarat uimit de forma fizică a lui Denis Alibec de când jucătorul a ajuns la Farul. Acesta a transmis că este de părere că atacantul constănțenilor s-ar potrivi perfect la formația antrenată de Adrian Mutu, scrie prosport.ro

Herea consideră că suporterii giuleșteni ar trece destul de repede peste trecutul roș-albastru al lui Alibec dacă acesta ar semna cu Rapid.

La forma pe care o arată Alibec acum, cred că e atacantul de care echipa națională are nevoie. A demonstrat-o în acest campionat și arată și o formă fizică excelentă. Pot spune că și Rapidului îi lipsește un atacant de tipul lui Alibec.

E un jucător care ar prinde foarte bine la Rapid, ar fi iubit de public, având în vedere execuțiile pe care le are și tehnicitatea pe care o arată meci de meci.

Cred că dacă ar ajunge la Rapid, publicul giuleștean ar uita foarte repede că a jucat la FCSB. Un jucător așa cum este el ar fi foarte iubit în Giulești”, a declarat Ovidiu Herea, potrivit ProSport.

Denis Alibec a ”renăscut” la Farul. Cifrele extraordinare ale atacantului din acest sezon

Atacantul a demonstrat în actualul sezon că se află într-o formă foarte bună. A marcat șase goluri în 10 meciuri și și-a trecut în cont și două pase de gol.

”Când echipa a jucat bine, e clar că și Alibec a făcut-o bine. Sunt jucători valoroși.

Contează și că echipa știe să atace și să se apere. Facem ambele faze, cu tranziție”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul cu Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Păi cum să ajungă Alibec la Rapid dacă… a preferat Farul? I s-a propus, a refuzat, l-a ales pe Hagi, chestiunea e închisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.