RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Adi Mutu! Când revine „Briliantul” la echipă. „Nu este o problemă, staff-ul e pregătit!”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Adi Mutu.

După ce Rapid a anunțat că starea de sănătate a lui Adi Mutu este foarte bună, Victor Angelescu a oferit și el detalii despre situația antrenorului din Giulești și a dezvăluit când va reveni lângă echipă.

„Veştile sunt bune. A fost operat, s-a trezit. Acum 40 de minute am vorbit cu el, totul a decurs bine. Este în Bucureşti la spital. Sincer să fiu nu ştiu când l-a apucat. Pe mine m-a sunat Niculae şi mi-a spus. Operaţia dacă a decurs bine nu cred că trebuie să stea mai mult de 2 zile, dar după are probabil nevoie de 4-5 zile de pauza.

Dar nu este o problemă, staff-ul este pregătit. Se întâmplă. Nu ştiu dacă are voie să se uite la meci sau nu. E imposibil, nu ştiu dacă se parte uita la meci. El fiind operat azi”, a declarat Angelescu pentru Orange Sport. 

Adi Mutu imediat după ce a ieșit din operație

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. Pentru cei care ati „deschis televizoarele” o idee mai tarziu, momentul asta urma sa vina.
  Șoc! …asta e caracteristica inevitabilului.
  Si cred ca a venit in cel mai bun moment. Dupa o serie de victorii, cu antrenorul indisponibil, impotriva adversarei care trebuia… atata ca n-a venit pe teren propriu, poate ar fi picat si mai bine.
  Bun… esti cand castigi, dar si mai bun esti cand revii dupa o infrangere. Sau mai multe.
  Cand faci fata presiunii, care vine din toate partile.
  Din ’94 pana acum, eu nu am avut niciodata o contributie reala la echipa, as fi ipocrit (pentru cei care au trait in lumea in care cuvantul asta inca mai exista si avea o anumita greutate) sa consider ca daca ma duc la meci, imi aduc un aport consistent la toata smecheria.
  Deci tu, ala care, din tenebrele tastaturii difuz luminate de ecranul monitorului, iti permiti sa zici de X, Y si Z, trage aer adanc in piept si realizeaza ca esti nimeni pe stanga.
  Daca tu consideri ca e o onoare pentru Rapid ca te uiti la meci si tii cu echipa, du-te si ingroasa randurile celor 40k cetateni care tin cu… nimeni pe dreapta.
  La Rapid, acum, se intampla ceva ce, cel mai probabil, va da tonul unei mentalitati sanatoase, o premisa sau mai bine spus un indicator ca singurul lucru care va scoate din mocirla fotbalul romanesc este strict prezenta unui plan de afaceri coerent.
  Daca nu vedem padurea din cauza copacilor, inseamna ca suntem imbecili si atat.
  Caz in care putem sa dam in continuare in Ionita, in Șucu, in Mutu, in copiii de mingi si cine mai urmeaza la rand.
  Da’ tu cine esti, de fapt?

 2. Toti care ati facut transferuri sa va fie rusine!
  Iara ma, iara am luat ceaiul, de la handicapatii astia!!!
  Aduceti naibi jucatori!
  Sanatate Mutu!
  Nu stiu ce naiba a fost cu Ionita, ce ai facut, cum ai putut intra in halu asta!!
  Nu avem cum sa prindem playofful cu asemenea joc, cu asa atac 0!!!

 3. Un joc fără succes din păcate pentru noi , Mâtan nu are ce sa caute titular, nu joacă nimic, Costache e peste el cu mult și nu înțeleg de ce sa început cu 1.53 (Mâtan) , Panoiu nu e jucător, Nu avem un vârf și noi îl cumpărăm pe Mâtan, avem un jucător de mare valoare Papau și noi îl băgăm în ultimele 10 minute..? Mergeți cu Costache Kayt, Crepulia, Nu cu Albu sau cu Mâtan că altfel cădem jos!
  Forța Rapid.

 4. Rușine, rușine, rușine să vă fie!
  V-au futut iar în cur mititeii. Hai, acum schelălăiți !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.