Rapid

SENZATIE | Dan Sucu mai aduce un atacant care sa rupa plasa adversarilor

Liber de contract din iulie, când s-a despărțit de Kayserispor cu un an înaintea expirării angajamentului, atacantul belgian Kevin Luckassen a ajuns la un acord cu cei din conducerea clubului Rapid, scrie digisport.ro care îl citeazã pe Decebal Rãdulescu.

Kevin Luckassen poate semna cu Rapidul chiar dacă perioadă de mercato s-a încheiat pentru că a devenit liber de contract înaintea expirării ferestrei de transferuri, din 5 septembrie.

Rapid a căutat în ultima perioadă să mai aducă un atacant, iar cel mai aproape de a semna a fost Louis Munteanu, care, în cele din urmă, a ajuns sub formă de împrumut de la Fiorentina la Farul.

Pentru postul de atacant, Rapid se bazează doar pe Marko Dugandzic, pentru că Jakub Vojtus este accidentat.

S-ar putea sa te intereseze

15 Comments

 1. Rapid n-are rezervă pentru Sefer, n-are rezervă pentru Săpunaru, n-are rezervă pentru Moldovan, dar umblă după încă un vârf care să joace o repriză pe semestru.
  Nico, lasă-te !

 2. Este nevoie de 2-3 atacanți de careu ;
  – nu avem așa ceva, se mișca Vojtus, dar a intervenit accidentarea ;
  – pînă se reacomodează mai durează ;
  – golurile noastre au fost date de Sefer, Ioniță, Moraies, deci nu avem vîrfuri autentice ;
  – asta trebuie să caute Mutu ;
  Pînă una-alta să vedem ce facem cu mititeii ; mititelul cel mic tatuat pînă-n cap urlă că ne vor bate ;
  – Doamne ferește ; pușchea pe limba coloratului !
  Hai Rapidulețuuuuuuuuuu !

 3. Sa fim corecti, Luckassen e peste Vojtus, are si cifre mai bune in Romania si un alt stil. Luckassen e un alt gen de atacant. Poate patrunde cu mingea la picior, are sut bun de la distanta etc. Vojtus este un atacant de gura portii, nu e foarte combinativ. In plus, Vojtus se accidendeaza des, apropo asta e 3-a accidentare a lui si cea mai lunga de pana acum, mai trebuie adus un atacant. Din ce vedem pana acum Decebal Radulescu din nou a vorbit prost. Nu s-a semnat nimic, iar Adi Mutu zicea mai devreme ca inca lucrurile sunt la stadiul de tatonari, cu mai multi atacanti. Cel mai probabil, daca nu ne grabim, Luckassen o sa ajunga la Craiova. Legat de faptul ca nu l-au vrut turcii, si Alibec a fost acolo si a avut aceeasi soarta. Dar Alibec e un atacant decent in Liga 1. Trebuie sa intelegeti ca nivelul campionatului nostru e foarte jos, deci orice jucator cu o „scoala” cat de cat solida, e perfect. De acord cu unii dintre voi care mentionati ca ar fi util un under pentru postul de extrema dreapta, mai ales ca Sefer e singur acolo, se vede clar ca Panoiu e o improvizatie, dar cel mai probabil nu cred ca o sa mai ajunga cineva pana in iarna. Legat de portar, nu cred ca o sa apara cineva din alta parte prea curand, doar daca pleaca Moldovan. Un portar valoros nu vine sa stea rezerva la Rapid, Draghia e o rezerva acceptabila, sa speram ca nu o sa fie nevoie sa intre, iar legat de viitor, cei doi pusti, Ungureanu si Sandu sunt viitorul, d-aia si sunt in anturajul primei echipe la 16-17 ani.

 4. Marzouk dc nu e băgat?Pune-l in teren 2 3 meciuri și vezi cum se mai descurca sau antrenorul își bagă doar jucătorii preferați?Care Vojitus,degeaba e în formă dacă îți dă 2 goluri pe sezon,nu înțeleg dc mai e ținut la echipă,să mai încerce cu Marzouk ca tot e plătit și el a cam marcat când au fost situații grele și acum îl arunci ?Trebuie sa joace echipa nu sa ai atacat care îți dă 2 goluri pe sezon și tu câștigi numai la limită,tu trebuie să joci să faci față în Europa, să pui jucătorii la antrenament, forță,rezistență asta nu avem noi.

 5. 1.Pentru a putea face față intr-un campionat ai nevoie EXACT de 3 vârfuri; unul se poate accidenta-depinde și cât de grav(Vojtus), altul este suspendat(roșu-2,3 etape) și logic rămâi cu unul 2. La nivelul campionatului nostru n-o sa vină NICIODATĂ super-valori,nici nu ar avea de ce!? E slab Lukassen?? De aceea îl vroiau și steaua și craiova și mai nou cfr??? 3.Este adevărat, avem nevoie de un under21 și-o rezervă pt.Moldovan! De fapt, aceasta ar trebui sa fie o prioritate; am văzut câțiva tineri portari în liga2 3.Poate în iarnă inca un fundaș de valoare, Iacob pare încă „necopt” Altfel, sper să spargem ghinionul cu mititeii sâmbăta! Forza Rapid!

 6. Am impresia că la Rapid domnește haosul. De ce era nevoie de al treilea vârf? Și mai ales o trompetă bătrână ca Lukassen. Sunt alte posturi care trebuie întărite.

 7. HAI RAPID,,,,CLUBUL OAMENILOR DE OMENIE,,,,VA RESPECT , VA SPUN DIN SUFLET,,,,FERICIRE TUTUROR,,,,SEMNEAZA UN PENSIONAR RAPIDIST DE L,A 5 ANISORI,,,,ACUM ARE 70 DE ANI,,,,VA IUBESC RAPIDISTI DRAGI SI AMBITIOSI,,,

 8. Daca era bun il pastrau turcii. Stire de doi bani, marca prostport, adica aia care spuneau ca Rares Ilie a fost luat ca sa fie trimis undeva intr-o liga inferioara.

 9. Vojtus e apt de joc și trei vârfuri pentru un singur post e prea mult. Luckasen e oricum submediocru (de aia nici nu l-a vrut nimeni).
  În schimb n-avem în continuare o rezervă pentru Sefer…

 10. Bine punctat, Claudiu! Pe langa faptul ca e un trend influentat de un anume cioban din Pipera, la Rapid, Dan Sucu nu are nicio legatura cu transferurile. Chiar a mentionat omul de mai multe ori ca nu se pricepe si ii lasa pe cei care se pricep.

 11. Salut!

  Ma deranjează teribil titlurile acestea: „Dan Sucu a făcut, Victor Angelescu a cumpărat” etc. mai ales pe un site dedicat echipei Rapid.

  Clubul Rapid are o echipa de conducere care ia toate aceste decizii. Noi suntem RAPID și nu alți amatori care iau deciziile singurei.

  Va rog sa nu mai luați în calcul titlurile de genul acesta folosite în general de cei de la ProSport. Ei nu au fost niciodată un etalon în presa sportivă, iar eu sunt de părere ca sunt cei mai slabi redactori sportivi din România.

  Hai Rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.