Cristian SapunaruRapidVictor Angelescu

Prima reacție a Rapidului după suspendarea lui Cristi Săpunaru! Victor Angelescu a tras concluzia: „Nu trebuia să primească nicio etapă!”

Victor Angelescu îl apără pe Cristi Săpunaru și consideră că fundașul Rapidului n-ar fi trebuit suspendat, scrie prosport.ro

„În urmă cu 20 de minute am primit și noi vestea! Din punctul nostru de vedere, Cristi Săpunaru nu trebuia să primească nicio etapă de suspendare, dar noi respectăm decizia Comisiilor. Nu știu dacă ar fi jucat sau nu în Cupa României, asta este decizia antrenorului”, a spus Victor Angelescu, pentru ProSport.

„În privința faptului că FC U Craiova nu a fost suspendată, nu vreau să fac niciun comentariu. E problema lor”, a mai afirmat acționarul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Sper ca au invtat ceva din asta si la meciul de pe Giulesti sa nu cada iar de prosti, pt ca ala mic a lu ala micu stie cum sa faca din astea, ca doar cu manareli, combinatii si mishmashuri se ocupa.

  2. Deja a iesit unu, pe nume de vietate ce traieste in pamant si umbla ondulat, fara coloana vertebrala, numita MM care spune, adica vorbeste D: ca Sapunaru n-a avut timp de recurs, altfel poate primea doar o jumatate de etapa! Ce ti-e si cu vietatile astea de pamant…

  3. Acum au sa intervina presa de retardati, care urasc Rapidul, cu tot felul de titluri, bomba, uluitor, incredibil ! cit de putin a fost suspendat,, criminalul” de Sapunaru, or sa publice declaratii, geniale la valeti au intrebe tot felul de trepadusi, cum afost posibil asa ceva ? Si dupa aceea dorm si ei linistiti.!!!!?

  4. Acum o sa intervina presa de retardati, care urasc Rapidul, cu tot felul de titluri :bomba, uluitor, incredibil,!! doar cit de putin a fost suspendat,, criminalul ” de Sapunaru, or sa posteze declaratii geniale la valeti, or sa intrebe tot felul de trepadusi cum afost posibil asa ceva ? Dupa aceea au sa fie si ei multumiti, ca si – au facut si ei datoria de presa,, independenta !!!!?

  5. Acum o sa intervina retardatii din presa care urasc Rapidul, cu tot felul de titluri, bomba, uluitor, incredibil, doar cit a fost suspendat,, criminalul „de Sapunaru !! Or sa posteze pareri, geniale la valeti, la tot felul de neaveniti, ca simt ca si – au facut datoria de slugarnici, stiu ei ai cui !!!!

  6. Și pentru mititei nimic?FRF va este frica de mititei?Doamne ajuta sa-i pedepsească divinitatea!

  7. Daca FCU Craiova a scapat fara nici o sanctiune, ar fi fost logic ca nici Sapunaru sa nu fie sanctionat. In opinia mea insa eu il consider pe Sapunaru vinovat de faptul ca nu-si poate controla bine nervii, dar il inteleg, uneori e greu sa faci fata injuraturilor, provocarilor, sicanelor si agresiunilor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.