Marius Șumudică, dezamăgit total de Superliga! VAR-ul l-a lăsat cu un gust amar pe fostul campion al României: „E tot mai jos! E o rușine! I-a căzut caninul, aparatul din gură și tot el s-a trezit și cu penalty”

Marius Șumudică este dezamăgit total de Superliga, iar VAR-ul l-a lăsat cu un gust amar pe fostul campion al României, scrie prosport.ro care citeazã Digi Sport.

Șumudică a comentat momentul în stilu-i caracteristic și a explicat că este rușinos ca în fotbalul românesc să existe în continuare asemenea faze, cu tot cu existența VAR.

„Fără să minimalizez ce se întâmplă acolo, pot să vă spun că e tot mai jos campionatul nostru. E o rușine și ce se întâmplă cu VAR-ul.

Să nu știi dacă se dă henț. Sau să dai penalty pentru anumite echipe, dacă i-a dat cu barba în gură, dacă i-a căzut caninul. Lui Bancu i-a căzut și aparatul din gură și s-a trezit și cu penalty. Bancu nu știa cum să mai vorbească cu arbitrul”, a spus Marius Șumudică, la DigiSport.

Singurul aspect pozitiv sesizat de Șumudică în privința fotbalului românesc este reprezentat de fosta lui echipă, Rapid, unde Adrian Mutu pare să fie capabil să ducă echipa în lupta pentru titlu după foarte mulți ani de pauză.

„Îmi place ce e la Rapid. Atmosferă, emulație, teren. Îmi place ce face Mutu. A fost alegerea probabil perfectă. E și soția lui acolo, care se bucură. E o energie pozitivă acolo. Au și o oarecare doză de noroc, dar nu poți să-ți faci norocul decât dacă muncești. Nu mă așteptam ca Rapidul să fie acolo unde e acum”, a adăugat antrenorul lui Al Raed, pentru sursa citată.

10 Comments

  1. Pentru Siki : păi am adus o trompetă sau fotbalist ? Și de unde îl cunoaște Shumi ?
    -am văzut că aleargă ca o oaie capie, dar să îl mai lăsam ! Vorbesc de fotbaliatorul ăla Emmers !

  2. Nota 10 lui Sumudica pentru felul metaforic prin care apreciaza prestatia celor din cabina VAR in favoarea FCSB. Echipa lui Becali, mai ales prin MM Stoica, a tot bocit in ultimii ani ca a pierdut campionate din cauza ca au fost dezavantajati de arbitrii care erau pe fata in favoarea celor de la CFR.

  3. Pai anonim, in primul rand da-ti numele ca sa stiu cui ne adresam. In al 2-lea rand Shumi cand i-a vazut pe jucatorii astia a zis ca nu vor face nu stiu ce si a avut dreptate, nu sunt cine stie ce. Dar Mutu cumva s-a descurcat. Daca l-ar fi adus pe Shumi, ar fi adus probabil mai putini jucatori, dar mai buni. Omul cumva ii vede pe astia liberi de contract dar buni, nu stiu cum dar ii vede pe ceva plaje, prin work shop-uri, nu stiu de pe unde-i aduna dar o face. Si nu o data, a facut-o de mai multe ori. Pacat ca nu l-am adus anu asta, la cat de jalnic arata campionatul, cu un Rapid puternic marca Shumudik l-ar fi luat la pas.

  4. Mai terminați cu comentariile astea.Acum îl laudă pe Mutu,înainte ne cânta prohodu.Ce jucători să aducă mai buni.Oricine poate să aducă jucători buni dacă le plătești salarii cum vor ei.Uitați-vă ce datorii are CFR datorită salariilor foarte mari.

  5. Sumudica va fi antrenorul care o sa ia campionatul cu Rapid, o sa vedeți!
    Haide Sumi… Muie steoaia.. Muie steoia… Muie steoaia!

  6. Shumudik poate ar fi adus jucatori mai buni dar s-a descurcat si Mutu cu Niculae cat de cat. Daca nu iese treaba pana la capat, Shumi va mai avea sanse, nu-i problema.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.