Gica HagiRapid

Dinu Gheorghe, mesaj fără echivoc pentru conducătorii din Superliga, după conflictul de la FC U Craiova – Rapid: „Nu înțeleg asta! Mi se pare puțin deplasat”

Dinu Gheorghe a transmis un mesaj fără echivoc pentru conducătorii din Superliga, după conflictul de la finalul meciului dintre FC U Craiova și Rapid, scrie prosport.ro

Prezent la emisiunea ProSport Live, fostul președinte de la Rapid și Dinamo și-a exprimat nemulțumirea în privința polemicilor create între persoane care ocupă funcții din diferite eșaloane în cadrul clubului, numind două exemple din ultimele zile: disputele lui Meme Stoica atât cu Dan Șucu, cât și cu Cristi Săpunaru.

Gheorghe i-a recomandat patronului din Giulești să nu se mai implice în asemenea controverse cu personaje care nu se află la același nivel, din punct de vedere profesional și al funcției deținute.

Singurul remarcat al fostului conducător de club a fost Gică Hagi, care a evitat să comenteze disputa de la Târgu Jiu.

„Nu sunt de acord cu acele cluburi care încearcă să justifice momentele astea. Nu sunt de acord și nu înțeleg polemicile, conflictele care au loc între personaje aflate în eșaloane diferite în cadrul unui club. Hai să spunem, Meme Stoica cu Daniel Niculae e o dispută semicorectă: sunt la același nivel amândoi, președinte , manager general, ar fi în regulă. Dar nu pot să înțeleg disputa Șucu – Meme Stoica. Dan Șucu să înțeleagă că el poate intra într-o discuție de acest fel cu Gigi Becali, nu cu Meme Stoica. Dacă se respectă pe el, în primul rând.

Doi: la fel, Săpunaru – Meme Stoica. Să ne permitem să vorbim de alți jucători de la alte cluburi mi se pare puțin deplasat. Nu era echipa lui implicată, nu avea nicio treabă el sau FCSB cu această poveste care a fost la Craiova. Gică Hagi a fost destul de elegant, a spus că e problema lor”, a spus Dinu Gheorghe, conform celebrului site de sport pe care l-am citat.

 

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Mihai Stoica a fost și este un lătrău la comanda ciobanului Gigi Becali. Aceste două personaje în loc să- și vadă de echipa lor care a fost luată în mod fraudulos, poartă grija lui Săpunaru! Ce se potrivește zicala ” câinele ciobănesc poartă grija drumului lung, iar prostul poartă grija altuia. Aceste personaje dau lecții de comportare când ei sunt de fapt ” niște foști pușcăriași ” .La acești doi foști puscăriași s-a alăturat al treilea fost pușcăras Gică Popescu ,care le-a băgat pe gât Voluntariului, pe fiul său care nu prea este dotat. Toată considerația pentru domnii Gică Hagi si Dinu Gheorghe, si Porumboiu care vorbesc numai documentati. De vină sunt unii jurnaliști care nu scapă de cancan si subiectivism. Să lăsăm oranele abilitate să rezolve in mod obiectiv, cazul.

 2. Chiar asa dle Sucu , de ce intri in polemici cu jegurile si rebuturile acestei societati?
  Ce sa credem , cand ai spus ca vrei sa fii independent de oamenii politici si detasat total de eventuale sprijiniri din partea acestora, sau acum cand intri in discutii cu indivizi de joasa speta, care nu-ti fac cinste si te coboara la nivelul lor.
  Se spune ca rufele se spala in familie. Ai grija ca atmosfera din interiorul clubului si echipei sa fie una buna, calma si echilibrata, altfel veti avea parte de o implozie , urmarita si alimentata de nemernici cu combustibil, care asta urmaresc si isi doresc foarte mult pt ca Rapidul le sta in gat.

 3. Dar de servitorii astia din presa trepadusii, care publica parerile la tot felul de neaveniti, inpotriva Rapidului ce parere aveti. Despre autocar ca a fost batjocorit, ce au scandat amicii lui puscariasul dintribune, despre faptul ca au fost gazati oameni, provocati tot de un „amic” de al lui brutarul, nu spune nimeni nimic ?!!! Ei ii da dreptul la replica si ii ia declaratii lui ordinarul care trebuia interzis pe viata, dupa stadioane. Presa de rahat.!!! 2

 4. Le zice bine nea Gheorghe. Chiar asa. Ce treaba ai tu, de la alt club, cu ce s-a intamplat la un alt meci? Sa ceri, cu spume la gura, sanctiuni pentru un club, sau jucator, aflat in competitie cu echipa ta, este de noaptea mintii si arata ce om de joasa spetza esti. Despre asa zisii ziaristi ce sa mai spui? Despre ceva ce nu exista n-ai ce spune.

 5. Sucu da e bazat, ar un singur lucru de facut sa-ai arate talentul, baga mana-n jeb, scoate lovelele si ia jucatori de calibru, asa ii toci pe toti,cu lotul actual daca prindem locul 6 sa zicem merci,fa asa cum îți spun si o sa moara de ciuda toti!
  Vedem ce facem cu astia de pe ultimul loc, daca ne incurcam ne-am dat foc la valiza!
  ATENTIE ca noi asa facem,cand ne ducem in cap, ne ducem!

 6. Șucu e cam fraier și pare ahtiat după popularitate. Vrea să se bage mereu în prim-plan, ca Gigi și, pe vremuri, Porcea.
  Nu da cinstea pe rușine, Șucule ! Când te bagi în rahat te mănâncă gândacii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.