Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae a dat o super veste: „Va semna cu Rapid!”

Dupa partida de aseara, in direct la Digisport 1, presedintele Daniel Niculae a facut anuntul cel mare:

SAPTAMANA URMATOARE UN JUCATOR CU PROFIL OFENSIV VA SEMNA CU RAPID!

Adrian Mutu anunta de asemenea transferuri după o nouă victorie, obținută împotriva celor de la FC Voluntari, scor 1-0.

„Am avut meciuri grele, cu echipe bune, mă bucur ca avem 3 victorii. Mi-a plăcut foarte mult cum au interpetat ce le-am cerut. Și așa, cred că am fost liniștiți, am controlat meciul cap coadă. Vreau să-i felicit pe băieți pentru efortul pe care l-au făcut, au făcut multe sacrificii și merită aceste laude.

Așa cum vă spuneam, vreau să avem un lot competitiv, doar așa se poate ridica grupul valoric. Era important să le dăm minute tuturor, altfel riscam să ajungem fără forțe de la meci la meci. Rezultatele vorbesc de la sine. De câte ori vom juca din 3 în 3 zile nu va fi asta o scuză.

Rapidul poate să crească, moralul nostru crește, astăzi mi-a plăcut siguranța de care am dat dovadă, posesia pe care am avut-o. Nu e ușor să joci împotriva unei formații care joacă 5-3-2. Am încercat să atacăm pe margini, spațiile din spatele fundașilor laterali.

Pe lângă siguranța de care au dat dovadă, poate o mică problemă era că trebuia să fructificăm mai mult, dacă marcam în prima repriză poate că altul ar fi fost scorul, dar important e că am luat cele 3 puncte.

Din punctul meu de vedere, e ceva normal, nu se schimbă nimic. E imperativ și pentru jucători să rămână cu picioarele pe pământ. Lumea poate să vorbească despre titlu, nu e treaba noastră, noi încercăm să ajungem în play-off. O să mai vedeți achiziții probabil, revine și Vojtus, deci sunt mulțumit. Mi-aș dori să am cei mai buni jucători din lume, ca orice antrenor, dar câteodată nu se poate”, a spus Mutu, după victoria cu FC Voluntari.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Băiețașii nemulțumiți ies la rampă; probabil confundă Rapid cu City sau PSG…ANALIZĂ?! Băieți, repet, e fb că va uitați la echipele mari, dar nu încercați sa faceți vreo comparație, locul nostru actual este alături de baltice, de Cipru, Moldova, Malta etc…De la această bornă începeți „analizele”…Dacă a-ti fi jucat și puțin fotbal de performanță…Și Da, sa răspund anticipat, prin tinerețile mele am jucat în div.b și C….Nui mult, dar cam știu ce înseamnă acest sport! Cu „proștii ” ăștia suntem momentan bine, atât avem, dar ce este mai important, băieții au ATITUDINE SI SPIRIT!!! ASTA CONTEAZA PENTRU UN RAPIDIST!!! REȚINEȚI!!! În rest, am mai spus-o, încercați la alții!!! P.s.: NU mai așteptați vreun moment greu pentru echipă, sa (re)veniți cu reproșuri, jigniri și analize fantasmagorice, treceți la table, acolo-i mai simplu! Forza Rapid!!!

  2. Și… Apropo…Cum dracu se face că noi transferăm supervedete pe care nimeni nu le a văzut și care sunt rezerve veșnice la echipele la care joaca? Matan a venit de atâta timp și e paralel…Se crede la Harlem Boys…

  3. Panoiu este cel mai slab…Nu știu ce vedeți la el…O pasă buna și 3 proaste… Nici Sefer nu mai este ce a fost…L au înnebunit laudele… Și mămica lui… Tipic romanesc… Tot cei de afară o să ducă greul…

  4. Așteptăm cu nerăbdare, este imperios necesar, nu putem rămâne numai cu ce-avem acum, campionatul este lung !
    FORȚA RAPID !

  5. Dacă este Câmpan merită! Este under21 și cred , peste Sefer! La Craiova nu a jucat și nu înțeleg de ce; anul trecut ne-a făcut clipe grele! În plus, câștigă clar duelurile 1-1, unde Seder suferă! Nu știu de alte nume, dar în atac -cu bonusul under21, antrenat și cu încredere este un transfer fb! La mijloc ar fi un loc liber, iar Asamoah, într-adevăr, este peste ce avem acum! Bravo băieți!!! Aștept comentarii de la „nemulțumiții de profesie”! Forza Rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.