Gigi BecaliRapid

Dan Șucu nu va acționa precum Gigi Becali: „Mi se pare de prost gust! Cum sã fac asa ceva?!””

Dan Șucu, acționar la Rapid, l-a asigurat pe Adrian Mutu că nu va intra în vestiar și că nu se va implica la echipă așa cum face Gigi Becali, patronul clubului FCSB, scrie prosport.ro

Omul de afaceri a venit în sprijinul lui Victor Angelescu, la Rapid, și promite să fie doar „omul cu banii” din cadrul clubului.

După cele opt etape disputate până acum în Superliga, Rapid ocupă locul secund în clasament, cu 18 puncte, la egalitate cu liderul Farul Constanța. Dan Șucu este încrezător că Rapid poate câștiga titlul chiar în acest sezon.

Întrebat dacă a intrat vreodată în vestiar, Dan Șucu l-a asigurat pe Adrian Mutu că nu va practica acest „sport”:

„Niciodată! Mie mi se pare uşor de prost gust să intru eu acolo să îi deranjez pe oamenii ăia! Ar fi culmea să mă mai bag şi eu moţ-cocoţ peste ei. Doamne fereşte, Doamne fereşte!”.

Dan Șucu este motivat să investească în continuare la Rapid, în special la nivel juvenil, pentru a pune umărul la dezvoltarea sportului românesc.

„Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!”, a spus Dan Șucu, potrivit Antena Sport.

Patronul Rapidului este impresionat de suporterii Rapidului și susține că același sentiment îl au atât copiii săi, cât și soția.

„Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soția. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat”, a mărturisit Dan Șucu.

„Nu există «dacă»… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!” – Dan Șucu, acționar Rapid

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.