Cristian SapunaruRapid

Cristi Săpunaru, declarații despre echipa națională după Rapid – CS Mioveni

Cristi Săpunaru, fundașul central în vârstă de 38 de ani de la Rapid, a vorbit la cald după victoria cu CS Mioveni și a făcut referire și la echipa națională, noteazã prosport.ro

Întrebat despre echipa națională, Cristi Săpunaru a trimis „săgeți” către selecționer, spunând că mai mulți jucători de la Rapid meritau să fie convocați, dar și Gabriel Tamaș, fundașul central de la Petrolul.

„Ați văzut ce înseamnă Giuleștiul. A fost un meci greu, suporterii ne-au ajutat să câștigăm acest meci. Le dedicăm victoria în totalitate. Acum, ne gândim la următorul meci. Problema a fost că nu am reușit să înscriem mai repede. Știam că este o echipă schimbată Mioveniul. Obiectivul nostru a fost să câștigăm și ne-am impus până la sfârștit. Ne-am atins obiectivul, nu ne interesează pe ce loc suntem. Trebuie să ne calificăm în play-off.

Cred că pe Giulești e vorba despre o ciupercă, pentru că numai într-o anumită zonă… În alte zone e foarte bun. Am înțeles că se va schimba gazonul.

Despre bătaia din etapa precedentă nu mai am ce să discut. Subiectul Craiova e închis.

Sunt român și țin la echipa națională. Cred că mai meritau niște jucători să fie pe la echipa națională. Nu vreau să dau nume. Edi este prietenul meu… (n.r. Meritau și jucători de la Rapid?) Da. (n.r. Câți?) Nu vreau să mai vorbesc, dar din postura de suporter al echipei naționale cred că mai meritau alți jucători să fie convocați.

Merita Gabi Tamaș să fie convocat? Pe ce loc e Petrolul? Pe loc de play-off. De când a venit Gabi Tamaș la Petrolul s-a schimbat totul în bine”, a spus Cristi Săpunaru, la flash-interviul de după meci.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Cristi asta este situația, dacă avem antrenor de lemn la Naționala de Fotbal !!!!
    Totuși nu am înțeles dacă pe Rareș Ilie l-au chemat la vreo echipă ?
    Sau nu l-au văzut că este plecat în Franția ???🤣🤣🤣

  2. Pai pedeapsa asta de antrenor, care ii turuie gura ca o moara stricata, zice ca face selectia dupa forma de moment a jucatorilor,? Va dati seama in ce forma e Coman, Olaru, Chiriches, Puscas, si maimutoii aia care l-au numit, nu zic nimic ! Sapunaru, Maxim, Paraschiv nu ii vede nimeni.!!!! Pacat ca a ajuns nationala Romaniei pe mina la niste oameni de tot risu !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.