Ce a decis Comisia de disciplina in cazul lui Sapunaru

Comisia de disciplina a FRF a decis sa amane hotararea privind incidentele de la Targu Jiu si a stabilit un nou termen pentru audieri.

Cazul nu este atat de usor cum sperau cei care s-au grabit sa ceara executia lui Cristi Sapunaru. De aceea e nevoie de timp pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele.

In mod normal, singurii care trebuie sanctionati sunt cei de la FCU, organizatorii partidei, dar pana la o hotarare definitiva ramanem doar cu speranta ca nedreptatile la adresa Rapidului fac parte dintr-o epoca apusa. Epoca pe care, din pacate, inca o deplang multi asa zisi patroni, conducatori, prezentatori TV, etc.

O SA TE INTERESEZE SI:  Rapid a jucat un amical cu CS Mioveni

7 Comments

  1. Nu va scapa de suspendare!Sunt antecedente. Maximum 6 etape,cu reducere la jumatate la apel. Partea buna e ca vom vedea cum se descurca apararea fara el (cea mai buna din campionat in acest moment), probabil cu Iacob langa Dragos Grigore.Va trebui sa ne obisnuim cu Rapidul fara Sapunaru. Are 38 de ani, va mai putea juca pe acest post inca 2-3 ani, asa cum se joaca in Romania! Da, si eu cred ca federatiei i-a fost teama de ce se va intampla pe Giulesti luni. Trebuie sa se calmeze si Sapunaru ca si Ionita, amandoi vor lipsi in urmatoarea perioada.Vom vedea cat va conta in jocul nostru!

  2. Burleanu a „jucat”, momentan inteligent…Într-adevăr, unul din motive-f.important, este meciul cu Bosnia; trage puțin de timp sa se așeze…praful…Deja, balanța trage în favoarea lui Săpun…Nu mai este acea „foame de sânge ” a detractorilor de meserie-si ciobanul cu sclavul sau au lăsat-o mai moale. Totuși, pentru a nu părea slabă și depășită, frf sa dea niște suspendări, atât lui Cristi cât și mititeilor ca organizator. Înclin spre această rezolvare,cu 2,3 etape Săpun și cam la fel pt.olteni…Oricum, cât de mult îl iubim pe Cristi, a exagerat și sunt convins ca realizează și el asta, mai ales prin prisma suspendărilor. El știe ca este o ȚINTĂ PERMANENTĂ, iar dușmanii noștri cu atât mai mult! Sper sa fie ULTIMA IESIRE EXTRASPORTIVA a lui Săpunaru! Avem nevoie unii de alții mai ales în astfel de momente! Forza Rapid!!!

  3. Singurul motiv pentru care se amina suspendarea lui Sapunaru, este ca se joaca meciul nationalei pe Giulesti, si stiu trintorii ce ii asteapta, dupa meci imediat va fi „executat” va dati seama ca de Rapid nimeni nu a avut mila niciodata, si mai ales acum ca a inceput sa ” deranjeze”.!!!!

  4. Imposibil ca aruncatul cu scaune al bocciilor să nu atragă o sancțiune pentru Rapid.
    În ce-l privește pe Săpunaru, antecedentele îl pun într-o poziție dificilă…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.